Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι φταίνε για το λοκ άουτ;

Η σεζόν στο ΝΒΑ είναι ένα βήμα πριν την οριστική ματαίωση, καθώς παίκτες και ιδιοκτήτες αδυνατούν να συμφωνήσουν και το Gazzetta.gr παρουσιάζει 10 από τους... ενόχους της κρίσης που απειλεί το ΝΒΑ.
Ποιοι φταίνε για το λοκ άουτ;

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, ο πολυμήχανος κύριος Ντέιβιντ Στερν έχει ακυρώσει ήδη όλους τους αγώνες του Νοεμβρίου, ενώ μετά τη χθεσινή συνάντηση της Ένωσης των Παικτών με τους ιδιοκτήτες έγινε σαφές ότι αν οι παίκτες δεν συμφωνήσουν στη νέα πρόταση (51% για τους παίκτες η μοιρασιά των κερδών της Λίγκας), είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσουμε το σύνολο της σεζόν 2011-12.
Το τελεσίγραφο των ιδιοκτητών λήγει την Τετάρτη, γεγονός που εκνεύρισε τον Πρόεδρο της Ένωσης των Παικτών, τον guard των Λέικερς, Ντέρεκ Φίσερ, που εμφανίστηκε προβληματισμένος με τη στάση των ιδιοκτητών, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι σε περίπτωση που οι παίκτες αρνηθούν τη συγκεκριμένη προσφορά, θα επιστρέψουν στο... 47% (έναντι 53% που είναι το ποσοστό που θα παίρνουν οι ιδιοκτήτες από τα κέρδη του ΝΒΑ), ένα νούμερο που προκαλεί αλλεργία στους παίκτες του ΝΒΑ.
Κι όλα αυτά, ενώ οι πρώτοι τριγμοί έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται ανάμεσα στους παίκτες, που βλέπουν ότι η παρατεινόμενη απραξία τους έχει κοστίσει μερικά εκατομμύρια δολάρια και... έπεται συνέχεια.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: