Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστημένοι (;) και οι δύο...

Ισόπαλος με 0-0 έληξε ο αγώνας στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ, που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης για δεύτερο σερί παιχνίδι.
Ευχαριστημένοι (;) και οι δύο...
Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε την ομάδα του με το 4-3-3. Ο Καβουσάκης, κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιαλούσης δεξιά, ο Βίσιο αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σασιασβίλι και Σαρρής. Στη μεσαία γραμμή οι Ολίσε, Μπέτο και Τζούνιορ και στη γραμμή κρούσης οι Λεάλ, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης.
Τον ίδιο σχηματισμό διατήρησε και ο Μπάμπης Τενές. Μπλάζιτς στο τέρμο και οι Κουτρουμάνος και Άντι στα άκρα. Ντολεζάι και Εντζεγκουέλε στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή επέλεξε τους Κούσα και Μητρόπουλο, που ήταν τα δύο καθαρά αμυντικά χαφ και λίγο πιο μπροστά ήταν ο Ρότσα. Ο Χαριστέας στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας στα άκρα τους Θεοδωρίδη και Καμαρά.
Υπεροχή ο Εργοτέλης
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους, χωρίς όμως να βρίσκουν τον δρόμο προς στα δίχτυα. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, απειλώντας πρώτη την εστία του Μπλάζιτς. Αυτό φάνηκε στο 9' με το σουτ του Κατσικοκέρη, αλλά και η κεφαλιά του Βίσιο δυο λεπτά.
Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού ήρθε στο 38', με το σουτ του Χαριστέα, το οποίο όμως κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Όμως, η μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Αγρινιού ήταν στο 43ο λεπτό. Ο Καμάρα βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.
Μπορούσε αλλά...
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης μπήκε και πάλι δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Η καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 61', με τον Λεάλ όμως να πλασάρει πάνω στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ήταν κακός στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να απειλήσει στο 65', με ένα αδύναμο σουτ του Χαριστέα, που δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Καβουσάκη.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έπιασε σίγουρα μέτρια απόδοση στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα και σίγουρα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού θα μπορούσε να είχε ηττηθεί, εφόσον βέβαια ο Εργοτέλης αξιοποιούσε τις ευκαιρίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: