Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"Ευθύνη όλων είναι η αντεπίθεση"

Να συσπειρωθούν όλοι στον Άρη -προπονητής, παίκτες, διοίκηση και κόσμος- είναι το μήνυμα του Super3, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης. Αιχμές για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου.
"Ευθύνη όλων είναι η αντεπίθεση"
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super3:
"Ο ΑΡΗΣ έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από τη νίκη και αν για το συγκεκριμένο ματς με τον γαύρο, υπήρξε το «ελαφρυντικό» της άφιξης του νέου προπονητή μια ημέρα πριν το ματς (άρα και της απουσίας χρονικού διαστήματος «μπολιάσματος» με τους παίκτες) και της δεδομένης προκλητικής παρουσίας του Σιδηρόπουλου, αυτό που μένει, είναι η ήττα με 2-3 και η άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται η αγαπημένη μας ομάδα.
Αυτό που αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, είναι ότι πρέπει από εδώ και πέρα ο ΑΡΗΣ να αντεπιτεθεί. Και η ευθύνη για αυτό, ανήκει σε όλους μας. Και η διοίκηση να γίνει αποφασιστική – και ο προπονητής να δουλέψει σκληρά και με νοοτροπία – και οι παίκτες να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους και να δουλέψουν όσο σκληρά μπορεί να υπάρξει – και ο κόσμος να συσπειρωθεί γιατί το «κρύο» μεταφέρεται και στην ομάδα.
Η διακοπή είναι ευκαιρία περισυλλογής, ανασύνταξης και ανάληψης της παραπάνω ευθύνης, στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα και σύμφωνα με το «πόστο» του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: