Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εστριψε κέρμα ο Πρόμπιερζ, αλλά τον πρόδωσε η άμυνα

Το «σοκ» που χρειάζονταν οι Κίτρινοι δεν ήρθε, παρά το μεγάλο ρίσκο του Πολωνού τεχνικού να καθίσει στον πάγκο. Γράφει ο Παντελής Ζουμπούλης.
Εστριψε κέρμα ο Πρόμπιερζ, αλλά τον πρόδωσε η άμυνα
Πήρε μεγάλο ρίσκο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ που κάθισε στον πάγκο του Αρη χθες. Εστριψε κέρμα και δεν του «κάθισε». Δεν ξέρουμε πώς το σκέφτηκε ο νέος προπονητής του Αρη να ντεμπουτάρει σε ένα ματς που «έκαιγε», μη έχοντας συμπληρώσει ούτε 24 ώρες στην ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει... κότσια για να το κάνεις. Και μπόλικη δόση τρέλας.
Δεν θα του χρεώσει κανείς σήμερα την ήττα, παρότι ανακάτεψε θεαματικά την τράπουλα. Η ουσία είναι ότι το «σοκ» που περίμενε ο Αρης από την αλλαγή του προπονητή δεν ήρθε. Για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί τον πρόδωσε η άμυνα και δεύτερον, γιατί ξύπνησε αργά. Νομίζουμε ότι η χθεσινή εμφάνιση του Αρη μέχρι το 76' ήταν η χειρότερη στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Μετά τουλάχιστον το πάλεψε. Οταν μία ομάδα βγάζει την πρώτη τελική στο 76' και τη δεύτερη στο 85' (στα δύο γκολ), τότε υπάρχει ένα ζήτημα.
Η πραγματικότητα είναι η εξής: Οι Κίτρινοι συμπλήρωσαν 7 ματς χωρίς νίκη κι έχουν μόλις 4 βαθμούς. Ο Πρόμπιερζ έχει πολλά να αλλάξει και να διορθώσει, αλλά στην κατάσταση που είναι ο Αρης δεν φτάνει μόνο ο προπονητής. Πάντως, στις 15 μέρες που έχει μπροστά του ο Πολωνός πρέπει να καταλήξει σ' ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών και σ' ένα σύστημα. Αυτό είναι επιτακτικό. Οσο για τον Σιδηρόπουλο, καμία έκπληξη.
Εδωσε τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στον Ολυμπιακό, στο τέλος είχε και κάνα δύο «έξυπνα» σφυρίγματα για να ανακόψει το ρυθμό του Αρη όταν κυνηγούσε την ισοφάριση. Ηξερε τι έκανε ο Βασάρας που τον ήθελε σ' αυτό το ματς.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: