Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

«Χλωμό» για τις 21 Νοεμβρίου!!

Σχεδόν απίθανο θεωρείται να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ημερομηνία που πρέπει να μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, όπως τόνισε ο Βλάσης Τσάκας.

«Χλωμό» για τις 21 Νοεμβρίου
Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) ο δικηγόρος του Αλ Σαούντ, Παναγιώτης Πετρόπουλος μαζί με τον Βλάση Τσάκα θα συναντηθούν με τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στη συνάντηση αυτή θα υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για την παράδοση-παραλαβή της πράσινης ΠΑΕ και από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει ο έλεγχος. Σύμφωνα με τον Τσάκα πάντως, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε τα χρήματα μπορούν να μπουν στον λογαριασμό 2-3 μέρες μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου.
Στο μεταξύ ο Τσάκας φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Μπάρδη να μπει στο νέο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού μετά τους Σταύρο Δαϊλάκη (πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Δράμα) και τον Αγγελο Δέλλα (διευθυντής ξενοδοχείου στην Αθήνα). Πρόκειται για ομογενή οπαδό του Παναθηναϊκού στον σύνδεσμο Panatha USA με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: