Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πώς τον κατάντησαν έτσι τον Άρη;

Έκανε ένα ηρωϊκό φινάλε ο Άρης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναθάρρησε για ένα διάστημα στο β’ μέρος, όμως τα ερωτήματα παραμένουν. Πώς τον κατάντησαν έτσι τον Άρη;
Πώς τον κατάντησαν έτσι τον Άρη;
Μια ομάδα που μέχρι πέρυσι έπαιζε ωραία μπαλίτσα, έπαιρνε αποτελέσματα ακόμα και στην Ευρώπη (την περασμένη σεζόν), ενώ είχε και κάποιους καλούς παίκτες, τώρα δεν βλέπεται.
Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει αρχές Νοεμβρίου και ο Άρης να μην έχει νίκη; Να κάνει μόνο μια, δυο φάσεις σε κάθε ματς;
Είναι ολοφάνερο ότι στον Άρη έχουν κάνει δεκάδες λάθη! Είχαν μια ομάδα που ήταν αξιόπιστη αγωνιστικά και διαλύθηκε. Έφυγαν αξιόλογοι παίκτες, όπως ο Κόκε, ο Χαβίτο, ο Κάλβο, εκδιώχθηκε μέσα σε μια νύχτα ο πολύς – για το ελληνικό πρωτάθλημα – Κούπερ και γενικά μοιάζει να έχει βαρέσει διάλυση. Το ότι απόψε ψιλοαφυπνίστηκε λίγο στην επανάληψη κι ενώ βρισκόταν κάθε φορά πίσω με δυο γκολ διαφορά δεν λύνει τα προβλήματα των κιτρινόμαυρων.
Τι βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο από τον φετινό Άρη; Μια ομάδα που δεν μπορεί να τρέξει. Που δεν μπορεί να αλλάξει δυο πάσες. Που δεν μπορεί να κάνει ευκαιρία. Που στην άμυνα είναι σκορποχώρι. Σήμερα, πάντως, είδαμε τουλάχιστον λίγο πάθος στο β’ μέρος. Κάτι είναι κι αυτό.
Βέβαια, έχει ευθύνες και ο Τσιώλης γι’ αυτή την εικόνα, όμως για να φτιάξεις κι ένα σύνολο πρέπει να διαθέτεις παίκτες. Και ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει ένα φτωχό από ποιότητα ρόστερ. Ακόμα και κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές που διαθέτει διανύουν ντεφορμάρισμα διαρκείας. Αγνώριστοι είναι!
Είναι κρίμα για μια βαριά φανέλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σαν κι αυτή του Άρη, να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση και να είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας. Είναι πλήγμα για τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος να παίζει ένα ντέρμπι, όπως σήμερα, και να κυνηγάει συνέχεια να καλύψει δυο γκολ διαφορά. Και το χειρότερο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνο ο Άρης για να ξαναβρεί τα πατήματά του. Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον. Ας κρατήσει τουλάχιστον το φινάλε του αποψινού αγώνα, όπου έδειξε έστω λίγο τσαγανό και μια μαχητικότητα.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: