Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Συλλέκτης ..."φαπών"

Καλός ή κακός προπονητής ο Ερνέστο Βαλβέρδε, η ιστορία θα το γράψει όταν κάποια μέρα αποχαιρετίσει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.
Συλλέκτης ..."φαπών"
Δυστυχώς για τον ίδιο, σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό που το έχει κατακτήσει ο Προτάσοφ και ο Μαντζουράκης, δεν μπορεί να χρεωθεί τη δουλειά που κάνει στο βαθμό που της αξίζει.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κρίνεται από το πώς τα πάει στην Ευρώπη και εκεί είναι πραγματικός συλλέκτης... φαπών.
Από τη μια ήττα στην άλλη πάει τον Ολυμπιακό. Ακόμα και ο ψαράς ο Τροντ Σόλιντ είχε πάρει ισοπαλίες εκτός έδρας από Ρόμα και Σαχτάρ, παίζοντας καλή μπάλα με παίκτες όπως ο Ντομί, ο Πατσατζόγλου, ο Καφές, ο Μάριτς και ο Κωστούλας. Ο Ισπανός ακόμα να πάρει βαθμό μακριά από το "Καραϊσκάκη" σε επίσημο αγώνα μιας κάποιας σημασίας και ας έχει πέντε φορές καλύτερο ρόστερ στα χέρια του.
Κέρδισε τη Νόρτζελαντ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό είναι όλο. Κατά τα λοιπά, "φάπες" από Ανόρθωση, Γαλατασαράι, Μέταλιστ, Σεντ Ετιέν μέσα έξω, Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ έξω. Ακόμα και ο Τάκης ο Λεμονής έκανε δυο νίκες και έπαιρνε το ένα πέμπτο από αυτά που παίρνει ο Βαλβέρδε. Για να μην ξεχνιόμαστε...sportdog gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: