Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Σοβαρές οι συζητήσεις με τους επενδυτές»

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτιμούν ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα στις συζητήσεις του Σταύρου Αδαμίδη με τις τρεις επενδυτικές εταιρίες και «ανεβάζουν» τις πιθανότητες συμφωνίας
«Σοβαρές οι συζητήσεις με τους επενδυτές»
Ο χρόνος περνά και πιέζει ασφυκτικά πια. Σε δύο εβδομάδες (το αργότερο) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση. Μια από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια Γ.Σ. που αφορά πλέον την βιωσιμότητα της εταιρίας σε μεγάλο βαθμό. Στην διοίκηση της Ενωσης περιμένουν τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά να έρθει στην Αθήνα για να φιξαριστεί η ημερομηνία της Συνέλευσης και να μπουν όλα σε μια σειρά.
Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης κάνει επαφές με εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Πριν λίγες ημέρες ο Αγγλος μεσάζοντας μετέφερε το ενδιαφέρον δύο εταιριών για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν θέλει να πει λεπτομέρειες για όσα έχουν αναλυθεί μέχρι και σήμερα σε αυτές τις επαφές.
Στις συναντήσεις στα Σπάτα παρευρίσκονται στελέχη της ΠΑΕ, αλλά όχι τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για τις κινήσεις του Αδαμίδη… Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ υψηλόβαθμα στελέχη της, εκφράζουν την αισιοδοξία για αυτές τις επαφές. Μάλιστα, τονίζοντας μεταξύ άλλων «είναι πιο σοβαρές συζητήσεις αυτές. Καμία σχέση με την Petit Chateau. Οι πιθανότητες για συμφωνία είναι αρκετά μεγαλύτερες».
Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Οι ελπίδες για κάτι «καλό» είναι περισσότερες, αλλά δεν «εξασφαλίζει» για την ΑΕΚ απολύτως τίποτα. Και όλα αυτά ενώ παίκτες και υπάλληλοι της Ενωσης συνεχίζουν να κάνουν υπομονή, έχοντας στις… πλάτες τους το οικονομικό πρόβλημα. Για κάποιους στα όρια βιωσιμότητας πια…
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: