Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Μόνο νίκη με Άρη», είπε ο Χαβίτο!!

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Ολυμπιακού, τόνισε στη NOVA πως η νίκη είναι μονόδρομος για τους "ερυθρόλευκους" κόντρα στην παλιά του ομάδα.
«Μόνο νίκη με Άρη», είπε ο Χαβίτο!
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως κρατά μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά του από τους «κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
-Πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας με τον Αρη;

Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός ο αγώνας γιατί ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να μην απομακρυνθούν οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

-Επειδή έχεις αγωνιστεί στον Άρη, πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης;

Για τον Άρη υπάρχουν δύο αγώνες της χρονιάς. Ο ένας είναι με τον ΠΑΟΚ και ο άλλος είναι με τον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα φέτος που ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής θα ήθελαν σίγουρα να νικήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Για τον Άρη είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

-Έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο να παίξει για πρώτη φορά κατά του Άρη;

Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί γιατί πέρασα και καλές, αλλά και κακές στιγμές . Εγώ κρατάω πάντα τις καλές στιγμές. Έχω αφήσει εκεί φίλους. Έχω περάσει εκεί ωραία. Σίγουρα για εμένα είναι ένα κίνητρο ν' αγωνιστώ σ' ένα γήπεδο στο οποίο έχω δώσει πολλά παιχνίδια για αρκετά χρόνια. Οπότε για εμένα είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

-Η αλλαγή προπονητή στον Άρη μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών των αντιπάλων σας;

Γενικά είναι καλή μία αλλαγή, διότι αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Οι παίκτες που δεν παίζουν τόσο συχνά, βλέπουν πως έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον νέο προπονητή πως μπορούν να αγωνιστούν. Οι παίκτες οι οποίοι ήδη αγωνίζονται, βλέπουν θετικά την αλλαγή γιατί μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Βέβαια, θα φανεί αν είναι καλή ή κακή η αλλαγή προπονητή. Αλλά γενικά θεωρώ πως είναι θετική η αλλαγή προπονητή.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ Ν'ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΙΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΟΥ;