Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πήρε το ντέρμπι με Μιλίτο

Με γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο η Ίντερ νίκησε 1-0 τη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου και μπήκε και πάλι στο "κόλπο" του τίτλου. Οι "νερατζούρι"... δούλεψαν και για τη Γιουβέντους, που μετά από 18 αγωνιστικές έμεινε μόνη της στην πρώτη θέση της Σέριε Α, με τη μεταξύ τους διαφορά, ωστόσο, να μειώνεται στους έξι βαθμούς.
Οι δυνατές μονομαχίες και τα νεύρα δεν έλειψαν από το μεγάλο παιχνίδι στη γειτονική χώρα, με τους Ιμπραΐμοβιτς και Μότα να... τρώγονται σαν τα κοκόρια κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Γκολ στο πρώτο 45λεπτο δεν σημειώθηκε, ενώ στην επανάληψη μπήκε ένα και ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς.
Ο Μιλίτο στο 54' μετά από πάσα του Ζανέτι και λάθος υπολογισμό της άμυνας των τυπικά γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή και με ένα ιδανικό αριστερό πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Αμπιάτι και χάρισε στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι τη μεγάλη νίκη.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Νέστα, Τζαμπρότα (66' Ρομπίνιο), Αμπάτε, Φαν Μπόμελ, Μπόατενγκ, Εμάνουελσον, Νοτσερίνο (80' Ζέεντορφ), Ιμπραΐμοβιτς, Πάτο (83' Ελ Σααραβί)
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο, Ζανέτι, Μαϊκόν, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Καμπιάσο, Μότα, Άλβαρες (67' Κίβου), Μιλίτο (76' Σνάιντερ), Πατσίνι (90'+1' Φορλάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: