Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με Κουκουλάκη"

Να μην οριστεί ποτέ ξανά ο Kρητικός διαιτητής σε παιχνίδι του Άρη ζητάει με ανακοίνωσή της η "κίτρινη" ΠΑΕ, μετά το χθεσινό παιχνίδι στο Περιστέρι, εναντίον του Ατρόμητου...

"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με Κουκουλάκη"
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Άρης με αφορμή την χθεσινή διαιτησία του κ. Κουκουλάκη και τα λάθη και πάλι εις βάρος της ομάδας και μόνο θα ήθελε να επισημάνει τα εξής. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αδικείται από τον συγκεκριμένο διαιτητή με πιο πρόσφατο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου άδικα και πάλι αποβλήθηκε ο Φατί. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις διαιτησίες του ίδιου σε προηγούμενες σεζόν (Πανθρακικός - Άρης 0-0 2008, Καβάλα - Άρης 0-0 2009, ΑΕΚ- Άρης 4-2 2010, Καβάλα - Άρης 0-1 2010).
Ζητάει από τον κ. Βασσάρα και την ΚΕΔ να μην οριστεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνα του Άρης. Καλούμε τον κ. Βασσάρα να ανατρέξει σε όλα τα παιχνίδια του Άρης την φετινή αγωνιστική περίοδο και να δει ότι η ομάδα μας είναι η μοναδική που έχει το «προνόμιο» τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών να είναι μόνο εις βάρος της.
Αναφορικά τέλος με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος θα θέλαμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι στα δύο παιχνίδια που αναφέρετε, ο Άρης, αν και αποδεκατισμένος ήταν πολύ καλύτερος. Όσο για το… ενδιαφέρον σας για την αυτοκριτική μας την έχουμε ήδη κάνει, αλλά δεν σημαίνει ότι τα όποια δικά μας λάθη, θα καλύπτουν και τα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: