Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προπόνηση με χιόνι!!

Σε... λευκό φόντο έλαβε χώρα η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πριν τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανσερραϊκό στα Πηγάδια

Προπόνηση με χιόνι!
Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στη Ξάνθη, καθώς αύριο υπάρχει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ακρίτες πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση υπό χιονόπτωση, με το πέρας της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή.
Εκτός αυτής άφησε τον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, και τον Μίχαλ Στάσιακ, που εξακολουθεί να είναι άρρωστος. Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Ντάνι, Αλτιπαρμακόφσκι.
Έτσι, η αποστολή θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Le Chalet» μέχρι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες, ο Μανώλης Μπέρτος έχει ως γνωστόν δηλωθεί για τον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ αποφασίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και ο Ρικάρντο Ντάνι σε αυτό της 21ης με τον Παναθηναϊκό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: