Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προβάδισμα ο Κάρολ

Η περίπτωση του Ρόι Κάρολ φαίνεται να προκρίνεται από την εγχώρια αγορά για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 35χρονου γκολκίπερ.
Η οριστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Φράνκο Κοστάντσο στον Ολυμπιακό θα παρθεί τη Δευτέρα, ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής φαίνεται να είχε προβάδισμα ο Κάρολ, του οποίου η περίπτωση προκρίνεται έναντι των Χακόμπο και Ιτάντζ. Βέβαια, τίποτα δεν αποκλείεται.
Ο Βοριοϊρλανδός έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων καθώς είναι πιο έμπειρος και γνωρίζει τι θα πει η πίεση που έχουν στις μεγάλες ομάδες, αφού έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και με τη φανέλα του ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Ακόμα, μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει τον Μπάλαζ Μέγκιερι.
Αναφορικά με τον Χακόμπο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πειστεί για τις ικανότητές του. Από την άλλη πλευρά ο Ιτάντζ, δύσκολα θα παραχωρηθεί από τον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε ευρωπαϊκή τροχιά και δεν είναι εύκολο να παραχωρήσουν τον βασικό τους πορτιέρο.
Λούτσο και... Ροζίτσκι
Εκτός από τον αντικαταστάτη του Αργεντινού γκολκίπερ, οι Πειραιώτες ψάχνουν για ένα «δεκάρι» κι έναν ακραίο. Για τον χώρο του κέντρου, έχει ακουστεί ο Λούτσο Γκονζάλες, μία περίπτωση δύσκολη, την οποία όμως δεν εγκαταλείπουν.
Ο άσος της Μαρσέιγ μπορεί ν' αποκτηθεί και με τη μορφή δανεισμού, ενώ παράλληλα και οι απαιτήσεις του Αργεντινού μειώνονται. Από την άλλη πλευρά, ο Ροζίτσκι, δύσκολα θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: