Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Δημούτσος όπως Ραβανέλι

Η φήμη των Ελλήνων διαιτητών ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας, μόνο που δυστυχώς για το άθλημα γίνονται αποδέκτες χλευασμών από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δημούτσος όπως Ραβανέλι
Η γαλλική ιστοσελίδα «sofoot.com» κάνει αναφορά στην αποβολή του Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο και μάλιστα φιλοξενεί το βίντεο της επίμαχης φάσης, στο οποίο φυσικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σκόνδρας σκοντάφτει μόνος του και πέφτει. Το είδαν όλοι εκτός από τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, τον πρώτο βοηθό Πάνου αλλά και τον τέταρτο διαιτητή Θάνο μιας και η φάση γίνεται μπροστά του. Οι Γάλλοι συγκρίνουν μάλιστα το θεατρικό πέσιμο του Δημούτσου με ένα αντίστοιχο του Φαμπρίτσιο Ραβανέλι 15 χρόνια πριν σε ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ.

«Μία άδικη αποβολή» είναι ο τίτλος του κειμένου, που αναφέρει: «Σχεδόν 15 χρόνια μετά ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι εξακολουθεί να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σε νοκ άουτ παιχνίδι του ελληνικού κυπέλλου ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον ΑΡΗ. Η γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1 με γκολ του Κώστα Μίτρογλου. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελίνι Δημούτσος, τον οποίο ακολουθεί ο Νέρι Καστίγιο, καταρρέει μόνος του. Ο διαιτητής πιστεύει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από τον Αργεντινό (μάλλον μπέρδεψαν την εθνικότητα του Καστίγιο). Ο Καστίγιο βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για την αποβολή του Φατί, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Πού να δουν και αυτή την αποβολή οι Γάλλοι… Η ιστοσελίδα φιλοξενεί και βίντεο της αποβολή τους Καστίγιο,  AllAboutAris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: