Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Σερί για play offs"

Για το εξ αναβολής ματς με τον Λεβαδειακό μίλησε ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη αλλά και το νέο προπονητή της ομάδας.

"Σερί για play offs"
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Λεβαδειακός, όπως έχει δείξει, είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε σαν Αρης, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι άλλο από τη νίκη», είπε αρχικά ο Καπετάνος για το ματς με τον Λεβαδειακό.
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του Αρη και το φόβο της κούρασης: «Την κούραση δεν μπορούμε να την αναφέρουμε σαν δικαιολογία γιατί ο αντίπαλός μας εδώ και δυο μήνες, παίζει Τετάρτη- Κυριακή συνέχεια. Εμείς έχουμε αρκετούς παίκτες και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα κερδίσουμε».
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Στη Λιβαδειά οι καιρικές συνθήκες, ειδικά όταν φυσάει, δεν είναι για μπάλα. Πιστεύω, λοιπόν, πως το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη. Εμείς διαθέτουμε και δύναμη και καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και νομίζω θα κερδίσουμε».
Για τον μοναδικό στόχο του Αρη, μέσω πρωταθλήματος: «Ναι, είχαμε έναν αποκλεισμό μέσα στην εβδομάδα , όμως συνεχίζουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι μπροστά. Ξέρουμε ότι οι ομάδες είναι λίγο μακριά για τα play offs, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα μπούμε στα play offs».
Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Μασάδο: «Λίγο που τον γνωρίσαμε είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, φαίνεται να ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία και πιστεύω να μας βοηθήσει. Σίγουρα είναι δύσκολο ν΄ αλλάζεις προπονητές μέσα στη χρονιά. Μακάρι να μας δείξει, γι αυτά τα παιχνίδια μέχρι το καλοκαίρι τις ικανότητές του, να δουλέψουμε και να καταφέρουμε το στόχο όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: