Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

«Αν το πιστέψουμε, μπορούμε»

Για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, μίλησε στη NOVA, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρία, για τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση, αλλά και τον νέο τεχνικό του Άρη, Μανουέλ Μασάδο.

«Αν το πιστέψουμε, μπορούμε»
«Εχουμε πάλι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο φυσικά στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα τους πάρουμε».
Για τον «κουρασμένο» Λεβαδειακό από τα συνεχή παιχνίδια, σημείωσε: « Σίγουρα είναι κουρασμένος ο Λεβαδειακός, όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς, γιατί το τελευταίο διάστημα παίζουμε Τετάρη - Κυριακή. Επιπλέον, ερχόμαστε από ένα βαρύ πρόγραμμα με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω όποιος διαχειριστεί καλύτερα το ματς, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».
Για την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει το γήπεδο της Λιβαδειάς, εν μέσω χειμώνα: « Σίγουρα οι συνθήκες στη Λιβαδειά δεν είναι και οι καλύτερες. Βέβαια η ώρα ίσως βοηθήσει, γιατί δεν θα είναι πολύ αργά το παιχνίδι. Από κει και πέρα οι συνθήκες θα είναι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα σε αυτές και να βγάλουμε έναν καλό εαυτό».
Οσο για το που θα κριθεί το ματς: « Εμείς έχουμε έναν καινούριο προπονητή και θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις του. Αν γίνει αυτό, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Για τον τρίτο, κατά σειρά, προπονητή του Αρη τη φετινή χρονιά, Μανουέλ Μασάδο, τόνισε: « Δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζεις τόσους προπονητές μέσα σε μια χρονιά. Με τον κ. Μασάδο δεν προλάβαμε να πούμε πολλά πράγματα, κάναμε μια πρώτη γνωριμία στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο, αλλά δεν έχουμε γνωριστεί 100%. Νομίζω ότι έχει μια φιλοσοφία διαφορετική την οποία πρέπει να τη δούμε για να έχουμε καλύτερη τύχη».
Για το στόχο του Αρη, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Μείναμε έξω από τον κύριο στόχο του κυπέλλου, κάτι που μας στενοχώρησε πάρα πολύ γιατί βάση της εμφάνισης που κάναμε, δεν δικαιούμασταν τον αποκλεισμό. Από κει και πέρα έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά υπάρχει ένας γύρος ακόμη, αν το πιστέψουμε, μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: