Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τηλεόραση με... χιόνια!

Η Μαριάννα Αξιοπούλου απονέμει τα βραβεία της αγωνιστικής και αποθεώνει τον εκφωνητή της NOVA που είπε τόσες φορές βούρτσα χωρίς να μπερδευτεί. Super League είμαστε...


Τηλεόραση με... χιόνια!
Το σήμα δεν είναι καλό... Σα να έχει παρεμβολές και χιόνια. Σα να μιλάμε για τη Super League, δηλαδή. Το παιχνίδια ΠΑΣ-Παναθηναϊκού πρωταγωνιστεί στην ανάλυση της 17ης αγωνιστικής με τα υπόλοιπα πρόσωπα να μένουν στη σκιά του. Ή στη... χιονοστιβάδα του!
Fabulous Five!
Ηλίας Ψινάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Μέρλος και Πάνος Φασουλής...
Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι περνάνε το Σαββατοκύριακό τους παρακολουθώντας ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League. Είναι, όμως, οι "Fab 5"... Κι αν εκείνοι έμειναν τέσσερις, εμείς συνεχίζουμε με πέντε την παράδοση που ξεκινήσαμε!
Σίλβα Κλέιτον: Με τόσο πάγο, ένιωσε σαν στο σπίτι του! Ή έστω σαν το παρατσούκλι του! Το τρίτο γκολ του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με μια ακόμα σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, αφού ήταν εκείνος που είχε ανοίξει τον δρόμο και στην Τούμπα. Ο 28χρονος μέσος είναι εκ των κορυφαίων του τριφυλλιού στα τελευταία παιχνίδια, αφού στα προηγούμενα δύο ήταν ο δημιουργός των τερμάτων του Παναθηναϊκού και χθες ήταν ο σκόρερ με εντυπωσιακό τρόπο.

Φώτης Παπουλής: Για δεύτερη φορά στην παρέα μας... Ο 26χρονος επιθετικός είναι η αποκάλυψη του ΟΦΗ και μια από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Τα δύο προσωπικά του γκολ έκριναν το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και έδωσαν μια σπουδαία βαθμολογική νίκη στους Κρητικούς. Έστω, βέβαια, κι αν για το δεύτερο γκολ μπορεί και να του κρατάει λιγάκι κακία ο Λεωνίδας Καμπάνταης!!

Κέβιν Μιραλάς: Η χαρά του παιδιού... Ο Κέβιν Μιραλάς θα ήθελε ένα πρωτάθλημα γεμάτο Λεβαδειακό, αφού μετά τα τρία γκολ που πέτυχε στη Βοιωτία, πρόσθεσε δύο ακόμα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Κι άλλα δύο με την Δόξα και τέτοια παιχνίδια αποδεικνύονται τα... ιδανικά για τον Βέλγο, ο οποίος φέτος βρίσκεται μακριά από τον εαυτό του στα δύσκολα, αλλά περνάει και μόνος του καλά στα εύκολα!

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και εφτά συνολικά στη σεζόν. Φτωχός απολογισμός για επιθετικό θα μπορούσε να πει όποιος θέλει να τον κατηγορήσει. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όμως, μοιάζει συχνά να είναι μια ομάδα μόνος του και κόντρα στον Εργοτέλη πέτυχε τρία γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι, ανεξάρτητα αν το ένα γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Βουτσίτρν Κούτσι: Ο Παναιτωλικός μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξει το θέμα... Μία με τον Πιπίνη την προηγούμενη αγωνιστική και μία με τον Κούτσι αυτή την Κυριακή. Ο Φινλανδός επιθετικός σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου και έφτασε συνολικά τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Αν έδινε και καμιά πάσα όταν έχει ξεμαρκάριστους συμπαίκτες δίπλα του, θα ήταν καλύτερα...

Black out!

Η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπο τους ανθρώπους με δύο από τους μεγαλύτερους φόβους τους. Το σκοτάδι και το άγνωστο! Στο δικό μας dark room κλείνουμε τα φώτα και αφήνουμε τους χειρότερους ή τους μοιραίους της αγωνιστικής αντιμέτωπους με τα... παραπτώματά τους. Εξαιρούνται εκείνοι που θα έχουν δική τους κατηγορία!

Παναγιώτης Κόρμπος: Κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν χρόνια να λύσουν τον γόρδιο δεσμό. Εσείς λύσατε τον κόμπο στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού.

Νταβίντ Φουστέρ: Και μόνο ότι έτρεξε ο Ντιόγκο προς υπεράσπισή σας, μαρτυρά την αρτιότητα της βουτιάς που πραγματοποιήσατε. Η καρτούλα κύριε Δασκαλόπουλε??

Πραξιτέλης Ζαχαριάδης: Να δίνουμε ένα πέναλτι που είναι και δεν είναι, επειδή δεν δώσαμε ένα άλλο που μόνο ήταν και ήταν, μάλλον δεν είναι και η πιο σωστή λογική, ε??

Γιάννης Αραμπατζής: Αντί να σηκώνουμε το χέρι στον βοηθό για οφσάιντ που δεν ήταν, μήπως να κάναμε καμιά καλύτερη απόκρουση??

Επόπτες: Από πότε ακριβώς έχουν μετονομαστεί σε βοηθοί?? Και σε τι ακριβώς έχουμε πει ότι βοηθάνε...?? Τούμπα, ΟΑΚΑ και κάθε φορά η καταμέτρηση συνεχίζεται...

Dancing on ice!

Αν έχετε λίγη υπομονή και το επιτρέπει και ο προϋπολογισμός της ιστοσελίδας μας, μπορεί να ζητήσουμε κριτική επιτροπή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα εξαιρεθεί λόγω συλλογικών προτιμήσεων, ο Αλέξης Κωστάλας θα κάνει το gazzetta on air και η Έλενα Παπαρίζου θα βοηθήσει σίγουρα στην επισκεψιμότητα του σάιτ μας. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα ασχοληθούμε με το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, που αποτέλεσε το υπερθέαμα της Super League. Ναι, υπάρχει και τέτοιο!

Ice Zosimades: Αν το καθυστερούσαν λίγο ακόμα το ματσάκι, ίσως προλάβαινε και ο Κώστας Φραγκολιάς να παίξει. Θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να αποδώσει στον πάγο, αφού ήταν ποδοσφαιριστής και παίκτης του Dancing on ice, συνεπώς ιδανικός συνδυασμός για τον αγώνα που διεξήχθη στο εκπληκτικό γήπεδο των Ιωαννίνων. Η στήλη ουδέποτε φανταζόταν ότι θα έβρισκε την κυριολεκτική μεταφορά της στην Super League και το υπερθέαμα της 17ης αγωνιστικής εκτυλίχθηκε στον πάγο! Μονομαχίες, ευκαιρίες, συζητήσεις, αποβολές κι ένα πανέμορφο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Κρίμα που αποχώρησε αργότερα ο Κώστας Φραγκολιάς και δεν πρόλαβε το ματς.

Δέστε τον!

Να μας συγχωρέσει ο Νίκος Μουτσινάς, το τσιφτετέλι της Μαρίας Ηλιάκη και οι πλαστικές της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά τη χωρίσαμε την παρέα τους. Αποφασίσαμε ότι μόνος ένας σε κάθε αγωνιστική είναι έτοιμος για εισαγωγή ή αν το προτιμάτε για... εξαγωγή από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι παίκτης, παράγοντας, προπονητής, διαιτητής... Αν και κάτι μας λέει πως η τελευταία κατηγορία θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές.

Χιονάνθρωπος: Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον Ηλία Σπάθα. Υπάρχουν ταινίες, υπάρχουν τραγούδια, υπάρχει και η πραγματικότητα που όλοι είδαν χθες. Ένας άνθρωπος πέρα από κάθε λογική και κόντρα σε κάθε κανονισμό, αποφάσισε να θέσει σε κίνδυνο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αν υπάρχει η στοιχειώδης αντίδραση, δεν θα πρέπει να έχει πάρει καν βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας, καθότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει αγώνας. Κι αν πάρει βαθμό, καλό θα είναι να είναι όμοιος με τη συμπεριφορά του ίδιου απέναντι στους ποδοσφαιριστές που ανησυχούσαν για ενδεχόμενο τραυματισμό που μπορεί να βλάψει το μέλλον τους. Να του βγάζουν, δηλαδή, κίτρινες και κόκκινες κάρτες!

Μες στην καλή χαρά!

Κάπου κυκλοφόρησε η φήμη ότι κόβεται η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Έτσι και προκειμένου να ζει για πάντα στις καρδιές μας, αποφασίσαμε να την συμπεριλάβουμε στις τηλεοπτικές μας εκπομπές. Για να μην χάσουμε και τον κλώνο του Σάββα Γκέντζογλου με την ωραία φράντζα. Εδώ, λοιπόν, θα μιλάμε για την ομάδα της αγωνιστικής!

Πατάω γκάζι...: Έχω ένα αυτοκίνητο που όλο όλο τρέχει και πού θα σταματήσει?? Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, η Ξάνθη είναι το αντικείμενο συζήτησης. Η ακριτική ομάδα συνεχίζει να εκπλήσσει με την απόδοσή της και τα αποτελέσματα που φέρνει, ούσα αήττητη από τις 29 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει κατορθώσει να παρουσιάζει ένα σύνολο που στηρίζεται στη φαντασία των μονάδων της επιθετικά, αλλά παραμένει αλύγιστο χάρη στην ομαδική λειτουργία αμυντικά. Είναι ένα κλικ πριν την είσοδό της στην πεντάδα και είναι μια Ξάνθη απ’ τα παλαιά, που την είχε ανάγκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι ψήνεται!

Μια παρέα πέντε ατόμων, άγνωστοι μεταξύ τους και με μοναδικό κοινό στοιχείο, εκείνο της καταγωγής γίνονται φίλοι για μια εβδομάδα. Ο ένας αναλαμβάνει να μαγειρέψει για τον άλλο, ο ένας να βαθμολογήσει τον άλλο κι επειδή στην Ελλάδα είμαστε, καταλήγει ο ένας να «θάβει» τον άλλον! Σε αυτή την κατηγορία θα μιλήσουμε για τις περιπτώσεις που κάτι καλό δημιουργείται, αλλάζει ή γεννιέται!

Εκφωνητής ΝΟVA: Συγχαρητήρια για την ικανότητά σας να πείτε πριν την έναρξη του αγώνα στα Γιάννινα τόσες φορές τη λέξη βούρτσα χωρίς να μπερδευτείτε κατά τη γνωστή έκφραση...

Βασίλης Κουτσιανικούλης: Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν συμβολικό, αφού έδωσε το προβάδισμα στον Εργοτέλη στην Τούμπα. Μήπως γίνεται να αλλάξετε και το μαλλί σας??

Μπερτράν Ρομπέν: Στην πρώτη του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ είχε ουσία στο παιχνίδι του με την ασίστ που έδωσε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και φαντασία με ορισμένες πανέμορφες ατομικές προσπάθειες.

Ορέστης Καρνέζης: Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δέχτηκε πριν τον αγώνα κριτική, επειδή τον προτίμησε από τον Στέφανο Καπίνο. Ο 26χρονος γκολκίπερ ήταν ο κορυφαίος του τριφυλλιού στα Γιάννινα και κράτησε το μηδέν για να έρθει η πολύτιμη νίκη.

Φώτης Κηπουρός: Ζήλεψε τη δόξα του συναδέλφου του στον Παναθηναϊκό κι έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην δεχτεί γκολ ο ΠΑΣ! Κάπως αναμενόμενο τερματοφύλακας με τέτοιο... όνομα να δυσκολεύει τη ζωή του τριφυλλιού.

Πλάκα σπας!

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος ξεκίνησαν πέρυσι μια εκπομπή με φάρσες που άγγιζαν ακραίες συμπεριφορές γελοιότητας, αλλά δεν θα γίνουμε τηλεκριτικοί. Σε αυτή την κατηγορία θα βρίσκουμε την γκάφα της αγωνιστικής, η οποία θα μπορούσε ανελλιπώς να είναι από διαιτητή. Για να μην το παρακάνουμε, όμως, και μας πουν και εμπαθείς, θα είναι και ποδοσφαιριστών.

ΑΙΩΝΙΟΙ Α.Ε.: Σε ένα τέτοιο τετ-α-τετ θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η τηλεοπτική εκπομπή. Γιατί κόντρα στην επιθυμία όλων να πέσουν οι τόνοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκείνοι που εκπροσωπούν τις ομάδες συνεχίζουν να σέρνουν το χορό του φανατισμού. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, που για κάποιο λόγο έχει ανοίξει κόντρα με το συνδρομητικό κανάλι και επιμένει να το φωτογραφίζει αδιαφορώντας για τυχόν αντιδράσεις και ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος μίλησε για «φιλικά παιχνίδια και... επίσημα». Όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει στο πιο κρίσιμο δρόμο του, τόσο οι τόνοι θα ανεβαίνουν... Μόνο να μην ψάχνουμε στο τέλος να βρούμε ποιος θα φταίει.

Οικογενειακές ιστορίες!

Ποιος δεν είδε αυτή την ανεπανάληπτη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης; Ποιος δεν ταυτίστηκε με τους ήρωες της και δεν θέλησε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επεισόδιά της; Οι «Οικογενειακές ιστορίες», προϊόν μυθοπλασίας, αλλά με περιπτώσεις πολύ κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε έχουν θέση και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτή την κατηγορία θα παρουσιάζουμε την πιο τρελή στιγμή της αγωνιστικής, κάποιο επεισόδιο, κάποια λογομαχία... Κοινώς, όπου υπάρχει ξεκατίνιασμα!

Οι απελπισμένοι: Ίσως να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει ήρωες στις οικογενειακές μας ιστορίες. Γιατί τα πράγματα μερικές φορές ξεφεύγουν από το επίπεδο που μπορείς να τα γελοιοποιήσεις και γίνονται σοβαρά. Όπως έχουν γίνει για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι κόντρα στα προβλήματα συνεχίζουν να παλεύουν και να προσπαθούν για να κρατήσουν την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το ξέσπασμα, όμως, του Λεονάρντο μετά το ματς με την Ξάνθη, μαρτυρά πως ίσως τα χειρότερα να είναι πιο κοντά απ’ ό,τι φανταζόταν ο καθένας.

«Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει από εδώ και πέρα. Ολοι έχουμε κάνει πολύ υπομονή. Αυτό το γνωρίζει ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ άλλο! Την Τετάρτη πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα, να πάμε στην Τούμπα αποφασισμένοι για την νίκη».

Όσο έχω φωνή!    

Η Άννα Βίσση το έκανε reality… Σιγά τα αυγά! Που να δει τι reality έχουμε εμείς εδώ στη Super League άμα θέλουμε. Μετά τις οικογενειακές ιστορίες, περνάμε στο τελευταίο μας κομμάτι, εκείνο όπου θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα τη δήλωση της αγωνιστικής! Δόξα τω Θεώ, τόσα χρόνια και από χεσμένους έχουμε και από μπουρδέλα και από βιδώματα και απ’ όλα τα καλά...

Από τον αγώνα των Ιωαννίνων, θα μπορούσε να γραφτεί ένα ολόκληρο ξεχωριστό θέμα με ατάκες. Από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τον Άγγελο Αναστασιάδης, μέχρι τον Κατσουράνη και τον Γόντικα. Επιλάξαμε, όμως, τον Σεμπαστιάν Λέτο, που έδωσε προσωπική μάχη για να μην γίνει το παιχνίδι, προσπαθώντας να πείσει τους συναδέλφους του. Ο Αργεντινός δεν έκανε δήλωση, αλλά την έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και κερδίζει μια θέση αυτή την εβδομάδα... «Κωστόπουλε, μετά από σήμερα μπορώ να έρθω στην τηλεοπτική σου εκπομπή να χορέψω... χαχαχα».

* Κεντρική φωτογραφία θα είναι πάντα η πιο περίεργη ή ενδιαφέρουσα της αγωνιστικής! Για σήμερα, επιλέξαμε τις διάσημες βούρτσες από τους Ζωσιμάδες! Είναι να μην μπερδεύεσαι μετά;
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: