Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Στο τέλος θα μας το δώσει η Παναγία"

Εμφανώς στενοχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα του ΠΑΣ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως "σήμερα αντί για νίκη με 5-0 χάσαμε με 0-1"...

"Στο τέλος θα μας το δώσει η Παναγία"
"Κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως στο α’ ημίχρονο, έτσι όπως θέλω εγώ να παίζει η ομάδα αλλά και τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο και στην επανάληψη να κάνουμε οικονομία δυνάμεων και ηρεμίας. Είπα στα παιδιά η μπάλα δεν μπήκε με τις ευκαιρίες που κάναμε και στην επανάληψη θα βρούμε δυσκολίες.
Στενοχωριέμαι γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ και κάνουμε καταπληκτική προσπάθεια με θετικά μηνύματα. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι στενοχωρημένα γιατί δεν ανταμείβονται αγωνιστικά, αλλά στο τέλος θα γίνει αυτό. Δεν μας βοηθά και το γήπεδο που είναι τροχοπέδη για εμάς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα να γυρίσει η Παναγιά το κουμπί, δεν ξέρω τι φταίει.
Για μένα δεν υπάρχει τύχη. Ο κόσμος βοηθά την ομάδα ακόμα και όταν βρίζει για καλό μας είναι. Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε. Να γίνεται ένα και αυτή η ομάδα θα διεκδικεί κάθε χρόνο το ΟΥΕΦΑ, Η ομάδα έχει δυναμική. Χρειάζεται μόνο αγάπη, ομόνοια και να είναι όλοι μαζί στα Γιάννινα. Δική μου δουλειά ήταν να φτιάξω τα αποδυτήρια. Αν δεν μαζευτούμε όλοι δεν κάνουμε τίποτα. Πάντως μέσα στα αποδυτήρια είναι μεγάλη αγάπη μεταξύ μας και στο τέλος θα μας τα δώσει η Παναγιά.
Η ομάδα το τελευταίο που χρειάζεται είναι οι μεταγραφές. Ήθελε ο πρόεδρος να ανακοινώσει πριμ από την αρχή και του είπα όχι, δεν έχουν δουλειά τα χρήματα. Πριν δεν υπήρχε ομάδα, δεν υπήρχε τίποτα. Ο καθένας πήγαινε ότι ώρα ήθελε στην προπόνηση και έφευγε όταν ήθελε. Θα γίνουμε ομάδα, τελείωσε. Όποιος δεν αγαπά την ομάδα δεν έχει θέση. Σήμερα αντί για νίκη με 5-0 χάσαμε με 0-1. Είμαι στενοχωρημένος αλλά και χαρούμενος. Η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Φερέϊρα και αν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι ανέφερε: «Μα τι λέτε τώρα, για δικαιολογίες ψάχνετε; Ο διαιτητής είπε να γίνει το παιχνίδι, τι να πω εγώ; Εμείς πως παίξαμε με τον Αστέρα και τον ΟΦΗ; Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που παίζουμε συνέχεια σ’ αυτό το γήπεδο και όχι ο Παναθηναϊκός που έπαιξε μόνο και φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: