Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Βολές" Ζεσουάλδο σε Σπάθα!

O Φερέιρα και στην συνέντευξη Τύπου τα έβαλε με τον Σπάθα ο οποίος επέτρεψε να γίνει το ματς, με τον Πορτογάλο να τονίζει παράλληλα πως κάθε αγώνας θα είναι τελικός.

"Βολές" Ζεσουάλδο σε Σπάθα!
Αναλυτικά το σχόλιο του Πορτογάλου προπονητή στην συνέντευξη Τύπου:
«Εγώ συνηθίζω να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο και όχι σε αγώνες επί πάγου. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν γίνεται να παιχθεί μπάλα σε γήπεδο υπό τέτοιες συνθήκες. Είναι ένας αγώνας χωρίς θέαμα και θα ήθελα να αναρωτηθώ. Αν κάτι σοβαρό συνέβαινε ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;
Η ομάδα του ΠΑΣ έχει κάθε δικαίωμα να παίρνει μέρος στην Σούπερ Λιγκ, τα Γιάννινα είναι ωραία αλλά τα ματς σε αυτό το γήπεδο έπρεπε να γίνονται νωρίτερα.
Αυτό προσπαθούσαμε να δείξουμε στον διαιτητή. Δεν υπήρχαν δυνατότητες για ασφαλές παιχνίδι. Δεν έγινε ματς ανάλογο με τις δυνατότητες των δύο ομάδων. Έγινε ένας αγώνας με απευθείας μπαλιές και μεγάλο φόβο από τους παίκτες. Τελικά έχασε το ποδόσφαιρο, έχασαν οι θεατές, έχασαν οι τηλεθεατές.
Δεν είναι καθήκον μου να δίνω λύσεις αλλά να συμμετέχω στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σεβασμό. Η σωματική ακεραιότητα των παικτών δεν πρέπει να μπαίνει σε κίνδυνο. Δεν ήταν αγώνας που να αξίζει στις ομάδες και στους θεατές. Νικήσαμε σε αυτό τον αγώνα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Κερδίσαμε τον αγώνα, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να είναι αρχή για ένα σερί. Κάθε ματς είναι τελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: