Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

H Μπόκα Τζούνιορς φοράει μαύρα κόντρα στη Ρίβερ!!

Η Μπόκα Τζούνιορς θα έχει ασπρόμαυρη εμφάνιση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, την οποιά θα χρησιμοποιήσει και σε αγώνα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ. Έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς. Διαβάστε το story.

H Μπόκα Τζούνιορς φοράει μαύρα κόντρα στη Ρίβερ!
Η εμφάνιση με την ασπρόμαυρη ρίγα, που θυμίζει έντονα... Γιουβέντους, παραπέμπει στο παρελθόν των "Xeneizes", καθώς τη χρονιά ίδρυσής τους (1905) φορούσαν τέτοια εμφάνιση, πριν καταλήξουν στη διάσημη πλέον σε όλο τον κόσμο, με το μπλε και το χρυσό χρώμα.

Πίσω από αυτή την χρωματική επανάσταση βρίσκεται η χορηγός της ομάδας Nike, με τους οπαδούς να είναι πάντως οργισμένοι με την απόφαση της διοίκησης κάνοντας λόγο για... προδοσία.

Όπως έγινε γνωστό, η νέα εμφάνιση (μαύρο σορτς και ασπρόμαυρη ριγωτή φανέλα) θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο τη Σαν Λορέντσο.

Επιπλέον, θα φορεθεί κόντρα στην Ιντεπεντιέντε στις 21 Ιανουαρίου, ενώ κάτι τέτοιο προβλέπεται να γίνει και σε ένα από τα δύο "SuperClasicos" κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, ματς που είναι προγραμματισμένα για τις 25 και 29 Ιανουαρίου.

Φυσικά το γεγονός ότι η ασπρόμαυρη εμφάνιση ήταν η πρώτη της Μπόκα δεν εμποδίζει καθόλου τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ να "πειράξουν" τους αντιπάλους τους, από τη στιγμή που η ρίγα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της δικής της φανέλας.

"Επιτέλους παραδεχτείτε πως η φανέλα με τις ρίγες είναι καλύτερη...", ήταν ένα από τα καλύτερα σχόλια που έγιναν σε φόρουμ οπαδών των "εκατομμυριούχων".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: