Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο αρχηγός καθάρισε, ο Μπόλονι ξεσπάθωσε!!

Ηταν ένας όμορφος αγώνας ο χθεσινός στην Τούμπα. Με πολλές φάσεις αλλά και αρκετά λάθη που τις δημιούργησαν. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Ο αρχηγός καθάρισε, ο Μπόλονι ξεσπάθωσε
Ο ΠΑΟΚ νίκησε επειδή λειτούργησε σαν μεγάλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο βρήκε στήριγμα στον εκπληκτικό Σαλπιγγίδη.
Ο Εργοτέλης, από την πλευρά του, έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του και θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, αν το πίστευε λίγο παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι πως ακόμη και όταν είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, έδειχνε να μην πιστεύει σε αυτό.
Ο Σαλπιγγίδης πρωταγωνίστησε στις δύο φάσεις που έφεραν τα γκολ του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες αφού η διοίκηση τον φώναξε για να του μιλήσει. Μάλιστα, φορώντας το περιβραχιόνιο, ήταν αυτός που βγήκε μπροστά στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ.
Η ουσία των πραγμάτων ακούστηκε από τον Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου. Η επίθεση που έκανε ο Ρουμάνος σε Λίγκα, ΕΠΟ και τηλεόραση ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα του Kυπέλλου στις 18 Ιανουαρίου, αλλά η Λίγκα δεν άλλαξε την ημερομηνία ούτε του χθεσινού ούτε του επόμενου ματς, με τον Πανιώνιο το Σάββατο.
Ετσι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει οριακά αυτούς τους τρεις αγώνες, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει μία μέρα επιπλέον ξεκούραση (σημαντική παράμετρος για όσους κατανοούν) και ο Πανιώνιος σχεδόν μία εβδομάδα (έπαιξε Κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη).
Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος προκαλεί τον ΠΑΟΚ με αυτή τη συμπεριφορά, κάτι που σίγουρα οφείλεται και στο γεγονός πως η διοίκηση του Δικεφάλου έχει αμελήσει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορεί ο Μιχάλης Αναγνώστου ούτε η Nova να αποφασίζει πότε θα παίξει ο ΠΑΟΚ.
Εννοείται πως αναφερόμαστε σε περιπτώσεις με ισορροπίες λεπτές, όπως στην προκειμένη περίπτωση.
Οσο για το αγωνιστικό σκέλος του αγώνα της Τετάρτης, έχουμε το δείγμα γραφής από το ματς πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα την ΑΕΚ. Είναι καλύτερος ως ομάδα και απλά θα πρέπει να μπει με την επιθετικότητα που τον διακρίνει φέτος. Και με τη στήριξη όλων των οπαδών του, ανεξάρτητα σε ποιο μπλογκ ανήκουν.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: