Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Να παραιτηθεί τώρα ο Βασσάρας"!

Λάβρος κατά του Κύρου Βασσάρα και του Μιχάλη Κουκουκλάκη, ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ».

"Να παραιτηθεί τώρα ο Βασσάρας"!
«Είναι τυχαίο που ο Αρης σε κάθε ματς έχει πρόβλημα με τη διαιτησία; Σήμερα έγινε αυτό με τον Φατί, την Πέμπτη αποβλήθηκε ο Καστίγιο, ενώ η πρώτη κίτρινη που είδε δεν υπήρχε ποτέ» δήλωσε αρχικά ο κ. Κόντης κα στη συνέχεια ξέσπασε κατά του Βασσάρα:
«Να παραιτηθεί. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει η προσωπική του εξέλιξη στην ΟΥΕΦΑ παρά η πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας. Κοιτάζει την καριέρα του. Δεν είναι μομφή αυτό. Αν δεν μπορεί να στείλει σπίτι του τον κάθε Κουκουλάκη, να παραιτηθεί αυτός. Αν με ακούει ας κάνει παρέμβαση να κάνουμε διάλογο. Ο Καίσαρας δεν φτάνει μόνο να δείχνει ότι είναι τίμιος. Ο νοών νοείτω. Πάει σε σεμινάρια και λέει στους διαιτητές να προσέχουν πως πέφτουν οι παίκτες στα πέναλτι. Στους διαιτητές λέει όμως τα δικά τους λάθη; Να παραιτηθεί. Είναι τυχαίο που δεν υπάρχει Eλληνας διαιτητής στο Euro;».
Στη συνέχεια ο κ. Κόντης έβαλε κατά του Κουκουλάκη: «Είναι κακός διαιτητής, Οποτε βρίσκει τον Αρη θα κάνει κι ένα λάθος σε βάρος μας. Με τον Παναιτωλικό απέβαλε πάλι τον Φατί με ανύπαρκτη κόκκινη στο τέλος, χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο. Θα ζητήσουμε την εξαίρεσή του, αλλά και τι θα γίνει; Δεν επιτρέπονται. Είναι κακός διαιτητής, αν φύγει από τους πίνακες».
Και ολοκλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Αρη γιατί τότε θα πάμε σε άλλα μονοπάτια. Ο Αρης έχει στοχοποιηθεί όμως».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: