Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Στροφή σε Κεχαγιά!!

Ένας από τους προπονητές με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές η ΑΕΛ είναι ένας παλιός γνώριμος, της ομάδας, ο Φαρσαλινό, Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2003-04 και πανηγύρισε μαζί της άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική, κλείνοντας μάλιστα και την καριέρα του.

Στροφή σε Κεχαγιά
Από το καλοκαίρι του 2005 μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Επιστρέφοντας στην ομάδα στην οποία έπαιξε στα 14 από τα 15 χρόνια της καριέρας του και ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στη Ξάνθη αρχικά στο πλευρό του Γιάννη Ματζουράκη κι εν συνεχεία των Τάκη Λεμονή και Σάββα Κωφίδη.
Τη σεζόν 2006-07 μετά τη φυγή του τελευταίο ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή για 7 παιχνίδια ξεκινώντας έτσι και την προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής. Ακολούθησαν δυο γεμάτες σεζόν μια στο «τιμόνι» της Ξάνθης και μια στου Παναιτωλικού. Ο τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλοντας να βοηθήσει με την παρουσία του τον φίλο του, ήταν και συμπαίκτες στην ΑΕΛ την περίοδο 2003-04, και γενικό αρχηγό της Θωμά Κυπαρίσση.
Πηγή: sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: