Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Τρίχες ο Ντιόγκο, καλύτερος ο Μάρκο!"

O Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, την εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, την επιστροφή του Ντιόγκο και ζητάει "εξτρέμ βαρβάτο και χαφάρα γρήγορη"!

"Τρίχες ο Ντιόγκο, καλύτερος ο Μάρκο!"
• Σε κάθε ματς λέει ο Αναστασιάδης ότι θα γίνει αυτό που θέλει η Παναγία. Είναι τρέλα δική του. Πεινάει ο κόσμος, αντί να ασχοληθεί με τη φτώχεια και τις αρρώστιες η Παναγία, θα ασχολείται με τη μπάλα. Άμα ήταν έτσι, όλοι οι προπονητές τόσα χρόνια θα είχαμε βοηθό έναν παππά να μας έφερνε τα αποτελέσματα!
• Και στο Θεό πιστεύουμε και στους Αγίους πιστεύουμε, όμως η μπάλα είναι άλλο. Όχι άμα κερδίζεις σου το έκανε η Παναγία και άμα έχασες σου το έκανε η Παναγία. Τι την μπλέκεις. Απαράδεκτα πράγματα.
• Στα Γιάννενα δικαιώθηκε ο Καρνέζης. Ύστερα από πολύ καιρό που έμεινε στην αφάνεια και ειδικά μετά τη ρετσινιά από εκείνο το γελοίο γκολ που είχε φάει από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στήριξε ο Καρνέζης όλο τον Παναθηναϊκό ο οποίος έπρεπε να έχει φάει 3 γκολ στο ημίχρονο από τα Γιάννενα! Έπαιζε ΠΑΣ Γιάννενα- Καρνέζης.
 Κράτησε όρθιους και τους χαφ του ΠΑΟ ο Καρνέζης και την άμυνα. Τους φεύγανε για πλάκα οι παίκτες των Ιωαννίνων και έμπαιναν μέσα στην περιοχή σε τετ α τετ.
Θεωρώ ότι αυτοκτόνησε ο Αναστασιάδης που δεν έβαλε απ’ την αρχή τον Μπακαγιόκο ο οποίος είναι ψηλό παιδί, σουτάρει, βλέπει εύκολα το γκολ, είναι πιο επικίνδυνος, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα. Οι άλλοι δεν σκοράρουν. Δεν είναι εύκολοι στο γκολ. Έχασε απίστευτα γκολ ο ΠΑΣ Γιάννενα. Έβαλε στα τελευταία λεπτά τον Μπακαγιόκο όταν πια ήταν αργά.
Ο Φερέιρα κατέβασε πάλι μια σύνθεση με πειράματα, με ρίσκο. Πάλι πιτσιρικάδες μέσα, έχει που έχει την έλλειψη των σέντερ μπακ του, κάνει και τα πειράματα με τους μικρούς. Αν δεν ήταν ο Καρνέζης θα είχε φάει 3 γκολ.
• Όταν μπήκε επιτέλους ο Λέτο, ανέβηκε ο Παναθηναϊκός. Και ο Κλέιτον ήταν καλός, παρά τον πάγο στο τερέν, κι έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ. Χρυσή ήταν αυτή η νίκη για τον ΠΑΟ. Χρυσάφι πραγματικό.
• Τώρα ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα, μέσα στις 3 επόμενες αγωνιστικές έχει να πάει στην φορμαρισμένη Ξάνθη και στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πάντως όπως τον είδα, είναι χάλια, με τους παίκτες αυτούς που έχασε, έχει πρόβλημα πια. Αν είναι καλός ο Ολυμπιακός, θα περάσει και από την Ξάνθη και από την Τούμπα.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν βλέπουμε καλό Ολυμπιακό. Δεν πατάει καλά. Καμία σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που μας έδινε ένα ημίχρονο ωραίου ποδοσφαίρου, γρήγορου, θεαματικού και φεύγαμε γεμάτοι από το Καραϊσκάκη. Γίνανε μεγάλα λάθη στις μεταγραφές, δεν παίζει κανένας. Δεν παίζει κανένας. Δεν υπάρχουν στο γήπεδο. Οι μισοί είναι τραυματίες συνεχώς, και οι άλλοι μισοί περπατάνε ή δεν φτουράνε.
Ο δε Ντιόγο που επέστρεψε, τρίχες. Ο Πάντελιτς είναι πολύ καλύτερος. Λες και είχες ένα στύλο ήσουν στην επίθεση.
• Παρένθεση κάνω εδώ για να μην το ξεχάσω: Ο Ιτάνζ του Ατρόμητου είναι καλός τερματοφύλακας, μου αρέσει για δίδυμο με τον Μέγερι. Έχει δίκαιο που μίλησε κολακευτικά ο Μήτρογλου γι’ αυτόν στο «ΦΩΣ». Εγώ βέβαια θα ήθελα μεγαλύτερη κλάση τερματοφύλακα από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό.
• Έβγαλε πάρα πολλές φάσεις ο Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη. Περνάγανε από το κέντρο μας ανενόχλητοι. Τα δε σέντερ μπακ μας έψαχνες να τα βρεις στις φάσεις του Λεβαδειακού! Και ο Μέλμπεργκ ήταν αγνώριστος, καλά για τον Μαρκάνο τι να λέμε…
• Με Μαρκάνο και Μέλμπεργκ χάλια. Με Μοντέστο δεξιά 33 χρονών, να μην έχει ταχύτητα για μπακ, και να πλακώνει τις σέντρες. Ο Φουστέρ δεν ξέρει μπάλα, δεν είναι για να παίζει δεξιά, διότι επειδή δεν ξέρει μπάλα, δεν μπορεί να πλευροκοπεί. Κάνει και τα λάθη, έχανε τη μπάλα ο Ολυμπιακός και έμπαζε από εκείνη τη πλευρά.
Είχες και τον Μακούν να είναι ανύπαρκτος, μία πάσα στα 10 μέτρα, αυτό ήταν όλο. Μόνο ο Ιμπαγάσα ό,τι έκανε, ο οποίος όμως δεν είναι όπως πέρσι. Ο Μανιάτης στα χαφ, εργάτης. Γιατί κύριε τέτοια σύνθεση. Αφού έχεις προβλήματα με ντεφορμαρίσματα, βάλε μια πιο ορθολογική σύνθεση. Φέρε τον Μιραλάς σέντερ φορ, αντί για το στύλο τον Ντιόγο. Πίσω από τον Μιραλάς, τον Φουστέρ. Όπως πέρσι. Στον άξονα θα έχεις Μοντέστο κόφτη και Ιμπαγάσα. Τον Μανιάτη δεξί μπακ. Και για εξτρέμ βάλε δύο από τους τρεις που έχεις, Φετφατζίδη, Μόνχε, Αμπντούν. Και εν πάση περιπτώση, ζήτα εξτρεμάρα! Πάρτε εξτρέμ βαρβάτο. Και μια χαφάρα γρήγορη. Πάρτε εξτρέμ βαρβάτο, να έχει ντρίμπλα και διείσδυση, να βάζει και 7-8 γκολ.
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα συνέλθει και θα παίξει καλά στην Ξάνθη. Συμφωνώ με τις δηλώσεις του Βαλβέρδε, ότι στα δύσκολα ο Ολυμπιακός γίνεται καλός. Δεν συμφωνώ όμως με ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεών του, που υποστήριζε πάλι τον Γέστε. Πάντα με όσους φέρνει αυτός, το ίδιο κάνει. Μέχρι και τον Ουρτάδο υποστήριζε.
• Εγώ μιλώντας στο σάιτ και στην τηλεόραση, λέω αυτά που πιστεύω. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω αυτούς που διαβάζουν και ακούνε. Θα είναι μεγάλο «δώρο» του Ολυμπιακού αν ολοκληρώσει την αυτοκτονία του φέτος και δεν πάρει το πρωτάθλημα. Θα είναι «δώρο» στον Παναθηναϊκό 15-20 εκ. ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ που μπορεί να τον αναστήσει, να κάνει μεταγραφές και μετά να μπλέξεις…
πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: