Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ψήνονται για... "δράκους"

Μετά την πώληση του Άντρε Βιεϊρίνια, ένα από τα βασικά θέματα κουβέντα αφορά το πως θα πληρωθεί η Πόρτο και βέβαια το πως θα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ το κέρδος που αποκόμισε από την εξέλιξη του νεαρού Πορτογάλου.

Ψήνονται για... "δράκους"
Πρώτα απ όλα, ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματευτεί αρχικά με γνώμονα το ότι η συμφωνία είναι 3,5εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα είναι μπόνους. Στη περίπτωση αυτή, η Πόρτο θα πρέπει να λάβει κοντά στο 1,15εκατ. ευρώ.
Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει έναν βολικό διακανονισμό έτσι ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει το ποσοστό της Πόρτο σε φάση που δεν θα τον επιβαρύνει και τόσο πολύ. Αυτή την εποχή άλλωστε, το ρευστό είναι πάρα πολύ χρήσιμο για τον ΠΑΟΚ και οι Πορτογάλοι ίσως είναι διαλλακτικοί σε αυτό το θέμα.
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον 1,15εκατ. ευρώ – μπορεί να φτάσει και στο 1,5εκατ. ευρώ - στους Πορτογάλους, 300 χιλιάδες για την αγορά του Βιεϊρίνια και άλλες 200 χιλιάδες μπόνους όταν η ομάδα πέρασε για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό για να μπορέσει να πάρει κάποιον καλό παίκτη των Δράκων από αυτούς που μπορούνε να δώσουν αρχικά δανεικούς και μετά .. βλέπουμε.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: