Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αναβολή για τις 14 Μαρτίου στην υπόθεση Φιλόπουλου!!

Αναβολή για τις 14 Μαρτίου στην υπόθεση Φιλόπουλου
Στις 14 Μαρτίου θα εκδικασθεί η έφεση κατά των πρωτόδικων αποφάσεων σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου μετά από συγκρούσεις μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο καθυστέρησε τη διαδικασία με αποτέλεσμα απλά η υπόθεση να εκφωνηθεί τυπικά και να πάρει μικρή αναβολή λίγων ημερών.

Μετά το πρωινό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, στο χώρο έσπευσαν η ασφάλεια, πυροτεχνουργοί και η πυροσβεστική. Ο χώρος ελέγχθηκε ενδελεχώς και σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε στις τουαλέτες του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται η αίθουσα που θα εκδικαζόταν η υπόθεση, ένα αντικείμενο, δίχως να επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Οι αρχές έδωσαν την άδεια για να επιστρέψει ο κόσμος στο κτίριο, όμως πλέον δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκινήσει η εκδίκαση.

Για τυπικούς λόγους και προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη αναβολή, η υπόθεση εκφωνήθηκε κανονικά και η έδρα μετέθεσε τη δικάσιμο για τις 14 Μαρτίου.

Πρωτόδικα ένα άτομο είχε καταδικαστεί σε ισόβια, σε άλλα δύο επιβλήθηκε ποινή δεκαετούς κάθειρξης με αναστολή μέχρι το εφετείο και ένας κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος, με τον εισαγγελέα να ασκεί έφεση κατά της απόφασης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: