Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Βοήθεια από ΟΠΑΠ και παίκτες θέλει ο ανακριτής!!

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής της υπόθεσης των "στημένων" στρέφει την προσοχ
Βοήθεια από ΟΠΑΠ και παίκτες θέλει ο ανακριτής
Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γ. Καλόφωνος, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες γύρω από τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ζητήσει την συνδρομή του ΟΠΑΠ και αρκετών ποδοσφαιριστών, μεταξύ άλλων.
Οι καταθέσεις από τους μάρτυρες συνεχίζονται, ωστόσο ο κ. Καλόφωνος σκέφτεται να στραφεί στον ΟΠΑΠ ως πολιτική αγωγή και να ζητήσει λεπτομέρειες για τα ματς που ο Οργανισμός "έφραξε", όπως τo Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα, το Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, το Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου και άλλα.
Ο ανακριτής θέλει να μάθει γιατί τα δελτία που παίζονται στον ΟΠΑΠ δεν είναι ονομαστικά και αν μπορεί και με ποιο τρόπο να γίνεται μεγαλύτερος έλεγχος από το λογαριασμό, καθώς και τα εμβάσματα που κατά πληροφορίες έφυγαν στο εξωτερικό για "παράνομο στοίχημα".
Επίσης, σκέφτεται σοβαρά να στραφεί προς "δυσαρεστημένους" ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν σε ομάδες οι οποίες αναφέρονται πολλές φορές στην δικογραφία και αυτή την στιγμή ή έχουν φύγει από αυτές τις ομάδες ή δεν αγωνίζονται καν στην Ελλάδα, και να ζητήσει καταθέσεις.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: