Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μπλάτερ: «Ποτέ ξανά… γκολ Λάμπαρντ»

Μπλάτερ: «Ποτέ ξανά… γκολ Λάμπαρντ»
Πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζει να ασκεί ο Σεπ Μπλάτερ για την είσοδο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της FIFA, σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή στην Αγγλία μαζί με τους Μισέλ Πλατινί και Φρανς Μπεκενμπάουερ, τόνισε πως δεν θέλει να γίνει ποτέ ξανά μάρτυρας αντίστοιχου… γκολ του Λάμπαρντ από το Μουντιάλ του ’10!

Η τελική απόφαση για το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν κάμερες στις εστίες των γηπέδων, το δημοφιλές πλέον «Hawk’s Eye», θα παρθεί τον Ιούλιο και μέχρι τότε, ο Μπλάτερ θέλει να έχει πείσει τους ποδοσφαιρικούς φορείς του κόσμου ότι μόνο έτσι θα λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα αμφισβητούμενα γκολ.

«Δεν θέλω να ξαναδώ ανάλογο γκολ όπως εκείνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πείσω την IFAB (σ.σ. International Football Association Board) για την ανάγκη να εισαχθεί η τεχνολογία στο άθλημα. Ο Πλατινί έχει δηλώσει ότι είναι αρνητικός αλλά δεν θα αντέξω να ξαναδώ γκολ αντίστοιχο αυτού του Λάμπαρντ στο Μουντιάλ του ’10. Θα προτιμούσα να πεθάνω, παρά να το ξαναδώ» είπε ο Σεπ Μπλάτερ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: