Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Έδωσε ηρεμία ο Κόντης!!

O θετικός ο αντίκτυπος στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τα όσα είπε ο Γιάννης Κόντης για το οικονομικό και τις διαβεβαιώσεις που έδωσε.
Έδωσε ηρεμία ο Κόντης
Θετικό αντίκτυπο είχε στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια η ομιλία του Γιάννη Κόντη για ένα θέμ απου τους απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα και αφορά το οικονομικό και τα χρήματα που τους οφείλονται. Η διαβεβαίωσή του ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι πληρωμές και ότι στο προσεχές διάστημα θα γίνουν καταβολές χρημάτων σε τρεις δόσεις διέλυσε τα σύννεφα ανησυχίας που μπορεί να υπήρχαν σε κάποιους εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το γεγονός ότι ανέλαβε την ευθύνη να μιλήσει με ειλικρίνεια στους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους ξεκάθαρα ότι θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν τα ποσά που τους οφείλονται, εκτιμήθηκε δεόντως από τους τελευταίους που υποσχέθηκαν ότι θα.... βάλουν και πάλι πλάτη και θα κάνουν υπομονή, μιας και την επόμενη εβδομάδα λογικά θα γίνουν πληρωμές.
Η παρουσία του στο Ρύσιο ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση του πιο ενεργού ρόλου που αναλαμβάνει στην ομάδα και της πιο ενασχόλησής του με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό τμήμα.
Πηγή: Allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: