Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στις... φλόγες!!

Το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στις... φλόγες
Η 26η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν δεν συμπεριλαμβάνει -ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνει- αναμετρήσεις που θα αποτελέσουν παγίδες για τις δύο πρωτοπόρους ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Εσπανιόλ, που λογικά... την έχει εάν είναι σοβαρή, ενώ μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή, το Σάββατο η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νου την Σπόρτινγκ Χιχόν σε ένα ματς που γέρνει από τώρα προς τον... άσο.

Κι όμως υπάρχει ένα παιχνίδι, ικανό να κλέψει την παράσταση. Και λόγω των ονομάτων των ομάδων, αλλά και για τη βαθμολογική του σημασία. Αυτό ανάμεσα στην Σεβίλλη και στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο το βράδυ.

Η γηπεδούχος φαίνεται να έχει ξυπνήσει... Προέρχεται από μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Βαλένθια και συνολικά δύο αναμετρήσεις που έχει πάρει τους τρεις βαθμούς βγαίνοντας σιγά-σιγά από το αγωνιστικό τέλμα που βρίσκονταν και την είχε φέρει να είναι μακριά από τα καλά αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απέναντί της όμως δεν είναι μια... τυχαία ομάδα. Είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, του Ντιέγκο Σιμεόνε, δηλαδή, ένα τελείως διαφορετικό σύνολο σε σχέση με αυτό που είχε αρχίσει τη σεζόν. Καλύτερη ομάδα αμυντικά αλλά και επιθετικά. Με τον Φαλκάο να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να σκοράρει συνεχώς. Μπορεί η φόρμα της να μην είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια αλλά όλοι παραδέχονται ότι πλέον οι Μαδριλένοι αξίζουν τον σεβασμό που είχαν χάσει από τις πρώτες τους εφετινές εμφανίσεις.

Η βαθμολογική του σημασία; Μα μια θέση που φυσικά οδηγεί στην Ευρώπη και γιατί όχι με όνειρα ακόμη και για αυτή που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο είναι ικανές να το κάνουν καθώς φαίνονται ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια ορισμένων ομάδων που καταλαμβάνουν μια από τις προνομιούχες θέσεις. Ραντεβού των δύο στο Σάντσεθ Πιθχουάν που σίγουρα είναι ικανό να γύρει την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο, 03 Μαρτίου
Μαγιόρκα - Οσασούνα (19:00)
Χετάφε - Μάλαγα (19:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρασίνγκ Σανταντέρ (19:00)
Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν (21:00)
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00)

Κυριακή, 04 Μαρτίου
Σαραγόσα - Βιγιαρεάλ (13:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ (17:00)
Γρανάδα - Βαλένθια (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (22:30)

Δευτέρα, 05 Μαρτίου
Λεβάντε - Μπέτις (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (27ης)

Σάββατο, 10 Μαρτίου
Σοσιεδάδ - Σαραγόσα (19:00)
Μάλαγα - Λεβάντε (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν - Σεβίλλη (21:00)
Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)

Κυριακή, 11 Μαρτίου
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα (13:00)
Εσπανιόλ - Ράγιο Βαγιεκάνο (13:00)
Βαλένθια - Μαγιόρκα (17:00)
Ρασίνγκ Σανταντέρ - Μπαρτσελόνα (19:00)
Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30)

Δευτέρα, 12 Μαρτίου
Βιγιαρεάλ - Χετάφε (22:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: