Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Θα ξεφύγει κι άλλο;

Θα ξεφύγει κι άλλο;
Αγωνιστική που πιθανώς να αποδειχτεί καθοριστική για την έκβαση της μάχης του τίτλου είναι η 24η στην Bundesliga. Κι αυτό γιατί ενώ η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ έχει βατό έργο υποδεχόμενη τη Μάιντς, η Μπάγερν δεν έχει περιθώρια απώλειας στην «Μπάι Αρένα» απέναντι στη Λεβερκούζεν, αν δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζουν από την κορυφή.

Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν ξανά χωρίς τον τραυματία Γκέτσε, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Κελ. Οι Βαυαροί έχουν ακόμη πιο σημαντικές απουσίες, αφού στο Λεβερκούζεν ο Γιουπ Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του Σβαϊνστάιγκερ, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο και Μπρένο. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι που βλέπουν ως τυπική διαδικασία τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τετάρτη μετά το 1-3 στο πρώτο ματς, δεν υπολογίζουν στους Μπάλακ, Μπαρνέτα, Σαμ, Άντλερ και Ντα Κόστα.

Γκλάντμπαχ και Σάλκε δεν έχουν περιθώρια απωλειών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Νυρεμβέργη και Φράιμπουργκ αντίστοιχα, αν δεν θέλουν να απομακρυνθούν κι άλλο από την κορυφή. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το ματς της Χέρτα Βερολίνου του Ότο Ρεχάγκελ με τη Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/3 (16:30)

Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Χέρτα Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης
Αμβούργο-Στουτγκάρδη
Καϊζερσλάουτερν-Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ
Ντόρτμουντ-Μάιντς 19:30

Κυριακή 4/3

Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 16:30
Χόφενχαϊμ-Κολωνία 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Παρασκευή 9/3 (21:30)

Στουτγκάρδη-Καϊζερσλάουτερν 21:30

Σάββατο 10/3 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν
Μάιντς-Νυρεμβέργη
Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ
Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου
Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 19:30

Κυριακή 11/3

Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο 16:30
Σάλκε-Αμβούργο 18:30

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: