Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

FC: «Εγώ θα σου πω τι έγινε με τον Μανωλά»

FC: «Εγώ θα σου πω τι έγινε με τον Μανωλά»
FC: Έχουμε κοντά μας τον πρόεδρο της Ντνιέπρ, κ. Αντρέι Στετσένκο, ο οποίος θα μας πει με λίγα και σταράτα λόγια πως ακριβώς εξελίχθηκε το θρίλερ της μεταγραφής του Μανωλά στην ομάδα του. Κύριε Στετσένκο, ισχυρίζεται η ΑΕΚ ότι είχε όλη την καλή διάθεση -με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία της απαίτησης για τροφεία από πλευράς Θρασύβουλου- να γίνει. Όμως η Ντνιέπρ ήθελε σε πρώτη φάση να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την αποπληρωμή, έτσι λοιπόν δεν έγινε η μεταγραφή...
Σχολιάζει το Fight Club.
Α.Σ.: Nαι ναι ναι... εμείς γιατί... κοίταξε στην έδρ.. αρχή, ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν, ακούς, για να γίνει αυτή η μετακίνηση με αυτά τα λεφτά, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. Αλλά ύστερα μό... μόλις είπαμε με ότι αυτό, εμείς δεν κά... θέλαμε, αυτοί είπανε όχι, λέει, θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι, λέ... λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ... νέο ποσό για να οριστεί, για να... για να... αφού ξαναγίνουν πάλι οι διαπραγματεύσεις.

FC: Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσετε και οι δύο, δεδομένου ότι δεν σας επιτρέπουν και οι προθεσμίες, υπάρχει και το μεταγραφικό deadline... όλα αυτά;

Α.Σ.: Όχι, δεν πειράζει, εμάς δε μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κά... ορίσει πάλι αυτοί, η διοίκηση, αφού τα βρουν μεταξύ τους και με τους άλλους.

FC: Έτσι λοιπόν, ότι η Ντνιέπρ στην αρχή ήθελε, αλλά από την πρώτη άρνηση της ΑΕΚ...

Α.Σ.: Ναι ναι, α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε... είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι... ότι... ότι... όχι δεν θέλαμε 100+600 αλλά 700 «παγκουί», ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ... εεε... δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε, είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν... εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά να δώσουμε εγγυήσεις κι είπαμε να γα... γίνει το καλοκαίρι η μεταγραφή, όποτε τοοο... το κάνει, όπως ορίσει ο ίδιος ο παίκτης, κι άμα δε θέλει δε θα σκάσουμε κιόλας. Αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο!

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρώην αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, κ. Θωμά Μάτσιο, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε (χωρίς καν να το γνωρίζει) στην απομαγνητοφώνηση αυτής της συνέντευξης. Αυτός μας έδειξε τον δρόμο, εμείς απλά τον ακολουθούμε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: