Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Διαφαίνονται διαθέσεις…αυτοκτονίας του ΠΑΟΚ!!

Είναι πέραν πάσης λογικής! Δεν την χωρά ο μέσος νους. Η πλημμυρίδα θλάσεων στον ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Ελάτε όμως, που δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Διαφαίνονται διαθέσεις…αυτοκτονίας του ΠΑΟΚ!
Το ενδιαφέρον του θέματος … Όπερ, έδει, δείξαι και το ζητούμενο είναι οι αιτίες οι οποίες προκάλεσαν την πλημμυρίδα. Για να περισώσουν, ότι προλαβαίνουν στον ΠΑΟΚ από το καταστροφικό της πέρασμα …
Κι επί Θοδωρή Ζαγοράκη κι επί Ζήση Βρύζα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν άγγιξε το θέμα. Δεν έκανε καν τον κόπο, να το αναλύσει. Στην ρότα κινήθηκε κι ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ. Αποπειράθηκε – μάλλον ανεπιτυχώς – να αποσείσει τις ολότελα δικές του ευθύνες. Διαμορφώθηκε μια διάσταση απόψεων μεταξύ τεχνικής ηγεσίας κι ιατρικού τιμ αλλά … Μέχρι εκεί. Επικράτησε ή – εάν θέλετε – επιβλήθηκε η ομερτά!
Έτσι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά την απραξία του επί του θέματος με τις συνεχείς απουσίες, τις αλλεπάλληλες αλλαγές της ενδεκάδας και τις εξ ανάγκης … αλχημείες του Λάζλο Μπόλονι. Κατά την ταπεινή μας άποψη μάλιστα, τόσο ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας, όσο κι ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ είναι παρενέργειες της πλημμυρίδας θλάσεων.
Η απόδοση ευθυνών δεν θα αλλάξει το θλιβερό σκηνικό στην Τούμπα. Η αναζήτηση αιτιών όμως, ίσως το αλλάξει. Ακόμη και σήμερα όμως, με το «νοκ άουτ» του Ντάριο Κρέσιτς και του Βλάνταν Ίβιτς πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ σφυρίζει αδιάφορα. Ή – εάν θέλετε και πάλι – αποφεύγει, να αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα ως μείζον επί του παρόντος τουλάχιστον.
Στην αρχή όλοι θεωρούσαμε συμπτωματική την αλυσίδα των θλάσεων. Τόσες πολλές συμπτώσεις και δεν επαναλαμβανόμενες παύουν, να είναι συμπτώσεις ...
Οι ευθύνες όχι μόνον για την δημιουργία του φαινομένου – ως τέτοιο πλέον, αντιμετωπίζεται - της πλημμυρίδας των θλάσεων η οποία σαρώνει τα πάντα στο διάβα της αλλά και για την αδυναμία αντιμετώπισης της. Κι είναι άξιον απορίας πως και γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει απαθής την …ομερτά επί του θέματος.
Χωρίς τούτο να σημαίνει, ότι συζητώντας το, θα βρει και τη λύση του. Σημαίνει πολύ απλά, ότι αναλύοντας τον ίσως – λέμε : Ίσως – το περιορίσει. Τα δύσκολα – βλέπετε – έρχονται. Κι η αποδυνάμωση του ΠΑΟΚ εκ των έσω (επειδή εντός είναι πλέον, ο κίνδυνος) αγγίζει τα όρια της αυτοκτονίας …
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: