Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Τζάμπα μάγκας κανείς»

«Τζάμπα μάγκας κανείς»
Την άνοδο στη Σούπερ Λίγκας μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ της Football League έθεσε ως στόχο της ΑΕΛ ο Κώστας Πηλαδάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας πρόσθεσε πως η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση, ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις παραχώρησης της ΠΑΕ αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έχει όραμα και οικονομική επιφάνεια. «Δεν θα κάνω κανέναν τζάμπα μάγκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη

Για τους αγωνιστικούς στόχους της φετινής ομάδας:

«Στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ και έντιμα να κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να ανεβούμε στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν η ΑΕΛ θα καταφέρει να πάρει αδειοδότηση:

«Δεν νομίζω πως θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα με την αδειοδότηση. Έχω έρθει σε συμβιβασμό με αρκετούς ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα με το αν έχουν καταθέσει προσφυγή ή όχι. Άλλωστε οι ημερομηνίες για τη διαδικασία αδειοδότησης στη Football League είναι αντελώς διαφορετικές από εκείνες της Σούπερ Λίγκας».

Για τα πεπραγμένα της δικής του διοίκησης αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα λάθη που έκανα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην ΑΕΛ. Είτε πρόκειται για μεταγραφές ποδοσφαιριστών ή για προπονητές και συνεργάτες. Πάντως, δεν πρόκειται να φύγω και να τα παρατήσω ή να παραδώσω την ομάδα σε άνθρωπο χωρίς όραμα. Θα ζητήσουμε ένα λογικό μίσθωμα για το γήπεδο. Δεν μπορώ να κάνω τζάμπα μάγκα τον καθένα. Θα πρέπει όποιος ενδιαφερθεί να έχει ανάλογη οικονομική επιφάνεια. Έχουν δίκιο σε πολλά οι οργανωμένοι για τα λάθη που κάναμε. Αν δεν ανέβει η ομάδα, θα είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν».

Για το θέμα με τον Νίκο Λυράκη και την αποχώρησή του:

«Δημιουργήθηκε τότε μια μαύρη τρύπα στα οικονομικά της ομάδας, τον πίεσα για να αποκαλύψει το ποσό και αποδείχθηκε πως είναι 4 εκατ. ευρώ. Υπάρχει μια δίκη που έχει αναβληθεί για αυτήν την υπόθεση. Αποφάσισα στη συνέχεια να καλύψω εγώ από τη διαφορά. Τι να πω στους παίκτες που έφεραν εκείνη τη χρονιά το Κύπελλο; Πως άλλα λέει το συμβόλαιό σας και άλλα χρήματα θα πάρετε»;

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: