Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παρών στο «αιώνιο» ντέρμπι!!

Παρών στο «αιώνιο» ντέρμπι
Τα φώτα στο «Ολίμπικο»! Στους ρυθμούς του ντέρμπι της «αιώνιας» πόλης κινείται η 26η αγωνιστική στην Ιταλία. Η Ρόμα -τυπικά γηπεδούχος- υποδέχεται τη Λάτσιο και όλα δείχνουν πως ο «καπιτάνο», Φρανσέσκο Τότι, θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν επτά βαθμοί με τους «λατσιάλι» να βρίσκονται στην τρίτη του πίνακα με 45 βαθμούς, όσους έχει και η Ουντινέζε και παλεύει για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον υπάρχει και στα ακόμη υψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας και τη μάχη μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους για τον τίτλο.

Οι «ροσονέρι», πρώτοι με έναν πόντο αλλά κι ένα ματς παραπάνω από τη «μεγάλη κυρία», έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς φιλοξενούνται από την Παλέρμο που στο γήπεδό της μετράει δέκα νίκες σε δώδεκα ματς. Ως συνήθως φέτος, η Μίλαν θα έχει ένα… κάρο απουσίες, αφού πλην του τιμωρημένου Μεξές, δεν θα αγωνιστούν ούτε οι τραυματίες Μπόατενγκ, Πάτο, Ζέεντορφ, Μάξι Λόπες, Μέρκελ, Στράσερ (και να μην ξεχνάμε τους μακροχρόνια απόντες Κασάνο, Γκατούζο, Ακουϊλάνι, Νέστα) που προσπαθούν να επανέλθουν.

Τα πράγματα είναι καλύτερα για τη Γιουβέντους, που μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι του Μιλάνου την περασμένη αγωνιστική, υποδέχεται την Κιέβο θέλοντας να συνεχίσει με νίκη που θα της επιτρέψει να διατηρήσει το φετινό αήττητο και ενδεχομένως την ανεβάσει στην κορυφή χωρίς να χρειάζεται να περιμένει το εξ αναβολής παιχνίδι με την Μπολόνια από την 23η αγωνιστική.

Η 26η αγωνιστική:

Σάββατο, 03/03

Παλέρμο-Μίλαν
Γιουβέντους-Κιέβο

Κυριακή, 04/03

Πάρμα-Νάπολι
Μπολόνια-Νοβάρα
Φιοτρντίνα-Τσεζένα
Λέτσε-Τζένοα
Ρόμα-Λάτσιο
Σιένα-Κάλιαρι
Ουντινέζε-Αταλάντα
Ίντερ-Κατάνια

Η επόμενη αγωνιστική (27η):

Παρασκευή, 09/03 (21:45)

Κιέβο-Ίντερ
Νάπολι-Κάλιαρι

Σάββατο, 10/03 (21:45)

Παλέρμο-Ρόμα

Κυριακή, 11/03 (16:00)

Νοβάρα-Ουντινέζε (13:30)
Μίλαν-Λέτσε
Αταλάντα-Πάρμα
Κατάνια-Φιορεντίνα (21:45)
Τσεζένα-Σιένα
Τζένοα-Γιουβέντους
Λάτσιο-Μπολόνια

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: