Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αλεξανδρής: «Να τελειώσουμε σωστά το πρωτάθλημα»

Αλεξανδρής: «Να τελειώσουμε σωστά το πρωτάθλημα»
Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο της Α1, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα (3/3, 17:00), σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο «Τίγρης», ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ζήτησε συγκέντρωση και τα 40 λεπτά από τους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας αξιόμαχο το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

«Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σωστά. Τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε με μεγαλύτερη επιμέλεια στις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι θα δείξουμε μια καλύτερη εικόνα και σαφώς ότι θα έχουμε μεγαλύτερη δυναμική στην συνέχεια. Η Καβάλα είναι ομάδα που χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και παρά τις απουσίες που έχει τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα αξιόμαχο σύνολο με αρχές στο παιχνίδι της. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση για 40’ για να έχουμε την πορεία που θέλουμε από τώρα μέχρι και το τέλος», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είπε: «Παίζουμε με μια ομάδα πολύ έξυπνη, η οποία παίζει καλό μπάσκετ. Παρόλο που έχουν κάποιες σημαντικές απώλειες, δεν παύουν να είναι πολύ επικίνδυνοι. Σε ένα μήνα θα τελειώσει το Πρωτάθλημα και αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλές νίκες. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα κόντρα στην Καβάλα και να ακολουθήσουμε το πλάνο προετοιμασίας μας. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: