Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αήττητοι τον Μάρτιο ο στόχος των «κιτρίνων»

Η τελευταία… εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι καθοριστική για την τελική κατάταξη των ομάδων και δη του Άρη, αλλά αν οι «κίτρινοι» τον Μάρτιο δεν κάνουν το απόλυτο τότε δεν θα τους ενδιαφέρει ο Απρίλιος μιας και θα έχουν χάσει τον στόχο τους. Που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ.

Οι «κίτρινοι» έχουν τέσσερις αγώνες μέσα στον Μάρτιο οι οποίοι είναι καθοριστικοί και μόνο πετυχαίνοντας το απόλυτο θα έχουν ελπίδες να φτάσουν στην πρώτη εξάδα, αποφεύγοντας στα πλέι οφ τους «αιωνίους», με την αποτυχία της μη εισόδου στην τελική φάση να μην είναι στο μυαλό κανενός.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 3 Μαρτίου όπου ο Άρης φιλοξενεί την Καβάλα στο πρώτο ντέρμπι, το οποίο όμως είναι το μεγαλύτερο μιας και οι «κίτρινοι» κυνηγάνε να ξεπεράσουν πρώτιστα στην συγκεκριμένη ομάδα. Στην ίδια αγωνιστική (21η) παίζουν Περιστέρι-Μαρούσι, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, Παναθηναικός-Ρέθυμνο, Κολοσσός-Ηλυσιακός. Σε περίπτωση νίκης ο Άρης πλησιάζει την Καβάλα και στην 22η αγωνιστική (7/3) πηγαίνει στην Αθήνα για να παίξει με τον Ηλυσιακό που είναι στο γκρουπ των ενδιαφερόμενων. Επίσης εκείνη την αγωνιστική παίζουν Ρέθυμνο-Περιστέρι, ΠΑΟΚ-Κολοσσός, Καβάλα-ΚΑΟΔ (το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι).

Στην 23η αγωνιστική ο Άρης φιλοξενεί στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ ενώ έχουμε επίσης: ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός, Ίκαρος-Καβάλα, Πανιώνιος-Περιστέρι, Παναθηναικός-Ρέθυμνο. Αν οι «κίτρινοι» κάνουν το απόλυτο κατακτώντας τρεις νίκες, φτάνουν στο 9-12 και με βάση ευνοϊκά αποτελέσματα τότε μπορούν να είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ξεφύγει από τους υπόλοιπους και κυνηγώντας την Καβάλα και το Ρέθυμνο. Λογικά οι Κρητικοί θα είναι πέμπτοι ενώ την 24η αγωνιστική (17/3) φιλοξενούν τον Κολοσσό, την ίδια στιγμή που ο Άρης παίζει στο Μαρούσι. Επίσης έχουμε Ηλυσιακός-Ίκαρος, Περιστέρι-Παναθηναικός,ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ, ενώ ρεπό έχει η Καβάλα. Με το απόλυτο οι «κίτρινοι» στην καλύτερη γι? αυτούς περίπτωση θα έχουν την Καβάλα σε απόσταση… αναπνοής με 10-12 έναντι 11-11 ρεκόρ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: