Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το δίλημμα του Μασάδο!!

Το δίλημμα του Μασάδο
Το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τον Άρη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ προβληματίζει τον Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος είδε με χαρά τον Νέρι Καστίγιο να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, ενώ σήμερα θα τεθεί και ο Ρικάρντο Φατί στη διάθεσή του.

Στο μεσοβδόμαδο φιλικό με τη Λίτεξ Λόβατς φάνηκε ότι ο 57χρονος τεχνικός έχει καταλήξει στο 4-4-2 και στο 4-2-3-1. Τα δύο συστήματα τα δοκίμασε στο παιχνίδι με τους Βούλγαρους και στις προπονήσεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Εκτός από το σχήμα, ο Μασάδο δεν έχει καταλήξει σε πρόσωπα της ενδεκάδας.

Αν επιλέξει το 4-4-2, τότε ο Παπαζαχαρίας θα παίξει μπροστά από τους δύο στόπερ, με τους Φατί και Καπετάνο δεξιά και αριστερά και τον Ουμπίντες στην κορυφή, με Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο επιθετικό δίδυμο.

Αν, όμως, επιλέξει το 4-2-3-1, τότε ο Ακόστα θα είναι αριστερά, ο Καπετάνος «δεκάρι» και ο Ουμπίντες δίπλα στον Καστίγιο. Σε αυτή την περίπτωση μένει εκτός ο Τριανταφυλλάκος.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της άμυνας, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ, αφήνοντας στον πάγκο τον Καζναφέρη.

Ιδιαίτερα χαμηλές είναι οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ, αφού στις θύρες 1 και 3 κοστίζουν 10 ευρώ, 20 ευρώ στη θύρα 2, 25 ευρώ για τη θύρα 9 και στα επίσημα (στη θύρα 7) φτάνουν τα 40 ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: