Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ίβκοβιτς: «Προκριθήκαμε δίκαια»

Ίβκοβιτς: «Προκριθήκαμε δίκαια»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Γαλατασαράι, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά και εξέφρασε την σιγουριά του ότι υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

"Προκριθήκαμε δίκαια στις 8 καλύτερες ομάδες, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί με τόσα προβλήματα είχαμε ένα καλό και ελεγχόμενο παιχνίδι, μας άξιζε η νίκη και έπρεπε μάλλον να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, κολλήσαμε στα λάθη από τη ζώνη, χάσαμε 12 βολές ενώ η Γαλατά πέτυχε πάρα πολλές. Το ranking 106-73 πιστεύω ότι δείχνει την εικόνα του ματς. Παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε πολλές υποχρεώσεις και συνεχίζουμε. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, θα παίξουμε πιο καλό μπάσκετ στη συνέχεια», τόνισε ο Σέρβος κόουτς, ο οποίος ομολόγησε ότι δεν έχει εικόνα της Σιένα, αλλά σύντομα θα έχει σχέδιο", τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε ενόψει της σειράς των αγώνων με την Σιένα.

«Δεν έχω εικόνα της Σιένα, θα τα δούμε στη συνέχεια, θα οργανώσουμε, όπως πάντα, ένα σχέδιο. Μετά το κύπελλο είμαστε ελεύθεροι και θα δούμε μήπως μεταθέσουμε τον Πανιώνιο μία δύο μέρες νωρίτερα, είναι μακριά αυτό, έχουμε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και για τον τελικό του κυπέλλου, έχουμε χρόνο».

Όσο για τον κόσμου που πήγε σήμερα στο ΣΕΦ, είπε: «Σήμερα ήρθε ο κόσμος που καταλαβαίνει μπάσκετ. Μας βοήθησε πολύ, συγχαρητήρια, ήταν καταπληκτικοί και χαίρομαι που ήταν μαζί μας. Δεν θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ, είναι μία βαριά λέξη, αυτό το λέτε εσείς, δεν το λέω εγώ. Έχουμε εμπειρία από πέρυσι, αλλά και ποιότητα για να προετοιμαστούμε για τη σειρά με τη Σιένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: