Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μπαλής: «Στροφή στα νέα παιδιά...»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» μίλησε ο παλαίμαχος του Άρη Ντίνος Μπαλής, όπου αναφέρθηκε στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ στο Κλ.Βικελίδης, αλλά και στην στροφή των «κίτρινων» στα νέα παιδιά.

«Μιλώντας πάντα με τη λογική και με βάση τις συνθήκες, ο Άρης έχει δέσει παίζει εντός έδρας και είναι φαβορί. Όμως την ΑΕΚ δεν μπορεί να την ξεγράψεις, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα και παρά τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά ο Άρης δεν παύει να έχει τον πρώτο λόγο», τόνισε για τον αυρθιανό αγώνα.

Για την αγωνιστική άνοδο του Καστίγιο το τελευταί διάστημα είπε: «Άτομα σαν τον Καστίγιο έχουν ιδιορρυθμίες, αλλά θέλουνε τον τρόπο τους και το κουμπί τους. Ο Μασάδο πιθανόν να το βρήκε. Τον βλέπω ότι τα δίνει όλα για το καλό της ομάδας και έχει δώσει πολλά στον Άρη το τελευταία διάστημα. Στο Άρη ο Καστίγιο παίζει φορ γιατί δεν έχει ο Άρης άλλον παίκτη εκεί. Το που θα πρέπει να παίζει εξαρτάται από τη χημεία της ομάδας».

Αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Άρης τη φετινή σεζόν στα νέα παιδιά, σημείωσε ότι: «Το μεγάλο κέρδος του Άρη είναι ο Κατίδης, ο Γιανιώτας και ο Βελλίδης, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Επιτέλους η ομάδα έκανε στροφή στα νέα παιδιά. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έκανε 15 μεταγραφές και σπαταλήθηκαν πολλά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Ο Άρης θα πρέπει να είναι στην τριάδα για να είναι ο Αρειανός ικανοποιημένος. Ο Άρης ακόμη και χωρίς τους πόρους μπορεί με ταλέντα να κάνει πολύ μεγάλη ομάδα. Ο Άρης είναι πρωταθλητής στις μικρές ηλικιακά ηλικίες αλλά αυτά τα παιδιά, τον προηγούμενο καιρό, δεν ξέρω που και γιατί χάθηκαν. Θεωρώ τους διοικούντες, για να μην παρεξηγηθώ τίμιους, αλλά κάποιος τους οδήγησε σε λάθος επιλογές. Δεν μπορεί να κάνει ο Άρης 15 μεταγραφές κάθε καλοκαίρι. Πρέπει να χτενίσει την βόρεια Ελλάδα για να βρει ταλέντα. Δεν μπορούν να ψάχνουν οι αθηναϊκές ομάδες παίκτες από τον τόπο μας και εμείς να μην κάνουμε τίποτα».

Τέλος εκφέροντας την άποψή του για τον Μανουέλ Μασάδο, δήλωσε: «Τα θεμέλια για τη δουλειά του Μασάδο τα έβαλε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος. Πριν αναλάβει ο Μασάδο. Ο Μιχαλήτσιος έκανε κάποιες αλλαγές και παρότι δεν πήρε τα αποτελέσματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όσο ανέλαβε. Ο Μασάδο είναι πανέξυπνος γιατί κράτησε τα καλά στοιχεία του Μιχαλήτσιου και τα βελτίωσε. Τώρα ο Άρης πατάει πολύ καλά και ο Μασάδο μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ καλός προπονητής».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: