Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

"Μεγάλο όνομα, σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας"

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη NOVA για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, ενώ τόνισε πως οι "πράσινοι" ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που γνώρισε ελέω Φέρεντς Πούσκας.
"Μεγάλο όνομα, σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας"
Αρχικά, τοποθετήθηκε για την τριήμερη διακοπή που εκμεταλλεύθηκε ο ίδιος κι η ομάδα του για να πάρουν ορισμένες ανάσες έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις.
«Μετά από καιρό είχαμε ένα καλοδεχούμενο διάστημα ξεκούρασης και αποφόρτισης το οποίο το είχαμε όλοι ανάγκη».
Για το πως διαμορφώνεται το υπόλοιπο μέρος της σεζόν και τους στόχους που έχει ο «Δικέφαλος», ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε: «Θέλουμε να διατηρήσουμε, αν όχι να ενισχύσουμε, την ίδια νοοτροπία που μας συνοδεύει όλη τη σεζόν. Μέσα από τη δουλειά, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πλέον για το πρωτάθλημα. Χτίζουμε την ομάδα μας για να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί αλλά δημιουργούμε κι ένα σύνολο για το μέλλον, για την επόμενη σεζόν».
Στη συνέχεια μίλησε και για τον Παναθηναϊκό: «Απ' όσα μπορώ να πω είναι πως ήταν η πρώτη ομάδα που γνώρισα από την Ελλάδα, λόγω και της παρουσία του Πούσκας σ' αυτήν. Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα, γνωστή κι από την παρουσία της στην Ευρώπη. Σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».
Κι ολοκλήρωσε τη συζήτησή μας με τοποθέτηση για πρόσφατη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας, σύμφωνα με την οποία η επιλογή του να εργαστεί στον ΠΑΟΚ ήταν επιπόλαιη και πιθανόν λανθασμένη: «Είναι λάθος, δε γνωρίζω τίποτα», αρκέστηκε να πει εμφανώς εκνευρισμένος διαψεύδοντας το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: