Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

''Ο ΠΑΟΚ έχει λαό και δεν φοβάται τίποτα''

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας, μπορεί να αγωνίζεται στην Κρουζέιρο δεν ξεχνά όμως το ''Δικέφαλο του Βορρά'' και τους οπαδούς του.
''Ο ΠΑΟΚ έχει λαό και δεν φοβάται τίποτα''
Η συνέντευξη του Αρίας στα ''Σπορ του Βορρά'':
Για την συνέχεια της καριέρα του στην Κρουζέιρο: «Είναι το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που κάνω τον ίδιο χρόνο. Αισθάνομαι καλά. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γιατί το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Επέστρεψα στη Βραζιλία, σε έναν πολύ δύσκολο μαραθώνιο».
Για τις επαφές που έχει διατηρήσει με την πλευρά του ΠΑΟΚ: «Έστειλα πριν από λίγες μέρες τα χαιρετίσματά μου στον Κώστα Ιωσηφίδη, γιατί το χρονικό διάστημα που έπαιξα στον ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς κοντά στους παίκτες. Έστειλα όμως χαιρετίσματα και στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, γιατί ήμασταν συγκάτοικοι στο ξενοδοχείο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θυμάμαι πολύ έντονα τον ΠΑΟΚ, μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η εμπειρία που έζησα, κυρίως της θερμής ατμόσφαιρας που επικράτησε στην Τούμπα».
Για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπόρεσα να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ. Οι μισοί οπαδοί δεν ήξεραν ποιος είναι ο Ντιέγκο Αρίας και περίμεναν να τον δουν, ενώ οι άλλοι μισοί δεν τον ήθελαν στην ομάδα. Ήθελα να προσφέρω περισσότερα, όμως, δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Επέστρεψα στη Βραζιλία, σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα».
Για το αν παρακολούθησε τους αγώνες με την Ουντινέζε: «Τους είδα από το internet. Είναι απίστευτο ότι 6000 ΠΑΟΚτσήδες ταξίδεψαν στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ έχει τον λαό του και δε φοβάται απολύτως τίποτα. Ο κόσμος είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλοεπενδυτή και οι φίλαθλοι στηρίζουν οικονομικά την ομάδα. Είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα συνεχώς την Τούμπα γεμάτη, ενώ και εκτός έδρας πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά στην ομάδα».
Για το αν έχει... προσωπικό αρχείο από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα: «Έχω και βίντεο αλλά και φωτογραφίες, για να θυμάμαι τις όμορφες στιγμές που έζησα στη Θεσσαλονίκη. Όταν βρω την ευκαιρία θα έρθω ξανά στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: