Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Φάουλερ!!

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Φάουλερ!
Κοντά στην επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έστω και στην πιο «ταπεινή» Championship, βρίσκεται ο Ρόμπι Φάουλερ. Ένας από τους σπουδαιότερους στράικερ της Premier League, γνώρισε μεγάλες δόξες με τη φανέλα (κυρίως) της Λίβερπουλ, αλλά τα τελευταία χρόνια είδε την καριέρα του να κατρακυλά (μέχρι την… Ταϊλάνδη έφτασε η χάρη) και τώρα στα 36 του ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπλάκπουλ.

«Διαθέτει σίγουρα ποιότητα. Μπορεί να βρει κενούς χώρους στο γήπεδο; Είναι θέση να δώσει μια σωστή πάσα; Έχει επαφή με το γκολ; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι "ναι μπορεί"», δήλωσε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ίαν Χόλογουεϊ, προσθέτοντας πως ο Φάουλερ είναι ακόμη πεινασμένος για ποδόσφαιρο και έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα.

Προερχόμενος από τα σπλάχνα της Λίβερπουλ, αποτέλεσε μέλος των «Spice Boys», μιας ομάδας νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες των «κόκκινων» στα μέσα της δεκαετίας του ’90, που τελικά δεν κατάφεραν να ξαναφέρουν την ομάδα στην ηγετική θέση που είχε στο χώρο.

Με τη φανέλα της (συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου 2006-07 όταν επέστρεψε για μια χρονιά) σημείωσε συνολικά 183 γκολ, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Λιντς, Μάντσεστερ Σίτι, Κάρντιφ και Μπλάκμπερν, πριν ξεκινήσει τις… εξωτικές του περιπέτειες.

Έπαιξε 26 φορές με την εθνική Αγγλίας (7 γκολ) είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League με 163 τέρματα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: