Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Έγινε ένα λάθος σε 1000 αγώνες..."

Υπέρ του πειράματος των πέντε διαιτητών η εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι σε πάνω από 1000 παιχνίδια έγινε μόνο ένα λάθος (εννοούν στον αγώνα το EURO, Ουκρανία - Αγγλία). Επίσης εμφανίζονται διστακτικοί στην υιοθέτηση τεχνολογία στη διαιτησία που θα συζητηθεί στις 5 Ιουλίου.
"Έγινε ένα λάθος σε 1000 αγώνες..."
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΕ της UEFA
Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ενημερώθηκε σχετικά με την απόδοση των πρόσθετων βοηθών διαιτητών, από το γενικό διευθυντή διαιτησίας Πιερλουίτζι Κολίνα. Συγκεκριμένα σε 1.000 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των 290 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 615 στο Europa League και 30 στο EURO 2012, έγινε μόνο ένα λάθος στο EURO 2012, πράγμα που δείχνει ότι το πείραμα είναι επιτυχημένο.
Μετά από αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ενέκρινε ομόφωνα την υποστήριξή του,ενω ζήτησε μια συζήτηση σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο.
Η FIFA και η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται να δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με την τεχνολογία γραμμής τέρματος και τη χρήση της ΕΕΔ στις 5 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: