Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«Δύσκολα κλαίει ο Μπαλοτέλι»

«Δύσκολα κλαίει ο Μπαλοτέλι»
Τις άγνωστες πτυχές του Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε η θετή μητέρα του, Σίλβια, μιλώντας στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Η γυναίκα έγινε γνωστή μετά την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Γερμανία, όταν ο διεθνής επιθετικός θέλησε να πανηγυρίζει με εκείνη την πρόκριση των «ατζούρι» στον τελικό του Euro 2012.

«Όταν αισθάνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πολυσυζητημένος ή προδομένος, ο Μάριο αντιδράει με το να κλείνεται στον εαυτό του. Απομονώνεται από τους άλλους. Αυτό έγινε πριν από το ματς με την Ιρλανδία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό έκλαψε από χαρά στην αναμέτρηση με τη Γερμανία. Γιατί εκείνα τα δύο γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι τον απελευθέρωσαν, βγήκε το ταλέντο του, η ιδιοφυΐα του. Κατάφερε να δείξει επιτέλους αυτό που ήθελε».

Καταλήγοντας, η Σίλβια Μπαλοτέλι δήλωσε πως έκλαψε στις κερκίδες μαζί με τον άλλο της γιο, Τζιοβάνι: «Είναι δύσκολο να κλάψει ο Μάριο. Η τελευταία φορά νομίζω ήταν για τον Μουρίνιο. Είναι δύσκολο επίσης να με αγκαλιάσει έτσι μπροστά σε όλους. Όπως όλοι οι άνδρες, ντρέπεται συνήθως. Ήταν, όμως, πάρα πολύ ευτυχισμένος. Δικαιολογήθηκε για τη φανέλα που έβγαλε: "Μπούχτισα να με κριτικάρουν για το γεγονός ότι δεν πανηγυρίζω. Έτσι εφηύρα αυτό τον πανηγυρισμό''. Όταν με αγκάλιασε, μου ζήτησε ένα δώρο ψιθυρίζοντάς μου στο αυτί: να φέρω τον πατέρα του στο Κίεβο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: