Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Το έχουν… μετανιώσει για Μιραλάς!!

Το έχουν… μετανιώσει για Μιραλάς
Τον είχε και αποφάσισε να τον πουλήσει… Τώρα τον βλέπει με την φανέλα του Ολυμπιακού και τον θέλει πίσω. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο και το ξέρει καλά. Ο λόγος για την διοίκηση της Λιλ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου, θα ήθελε πάρα πολύ να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Βέλγο.

Η Λιλ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ΑΕΚ αλλά όπως αναφέρει το «mercato365» δεν ήταν αυτός ο μεγάλος της στόχος από την Ελλάδα. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας θα ήθελε πάρα πολύ να βρει τρόπο να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος αγωνίστηκε εκεί για τέσσερα χρόνια (2004-2008) πριν μετακομίσει αρχικά στην Σεντ Ετιέν και έπειτα στον Ολυμπιακό. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όλοι στην ομάδα της Λιλ έχουν ενθουσιαστεί με την εξέλιξη το Μιραλάς και θα ήθελαν πολύ να τον έχουν ξανά στην ομάδα τους.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, η τιμή πώλησής του είναι κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό που η Λιλ δύσκολα θα δαπανήσει αυτό τον καιρό. Εξάλλου ο ίδιος ο Μιραλάς έχει ξεκαθαρίσει ότι την νέα σεζόν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: