Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μηνύει δημοσιογράφο η Παναχαϊκή!!

Περνούν στην αντεπίθεση ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Παπακώστας και προτίθενται να μηνύσουν δημοσιογράφο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ως προς την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου από την πλευρά του Ελληνα τεχνικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας:

1.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ο Γιάννης Παπακώστας  θα μηνύσουν για διασπορά ψευδών ειδήσεων την «δημοσιογράφο» Ειρήνη Αντωνοπούλου και το ραδιοφωνικό σταθμό SporfmPatras γιατί διέδωσαν με δόλο την ψευδή είδηση ότι δήθεν ο Γιάννης Παπακώστας μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσε συνέντευξη , ενώ η αλήθεια είναι ότι ούτε καν’  στη συνέντευξη τύπου πήγε ούτε μίλησε σε κανένα δημοσιογράφο αφού για τον απλούστατο λόγο μαζί με τον κ. Κούγια μετέβησαν στο αεροδρόμιο για να προλάβουν να τσεκάρουν τα εισιτήρια της αποστολής.
Η ίδια αναξιόπιστος «δημοσιογράφος» και ο ίδιος αναξιόπιστος σταθμός διέδωσαν επίσης το ψέμα ότι σε αυτή την δήθεν συνέντευξη , την οποία ποτέ δεν έδωσε ο κ. Παπακώστας δήλωσε ότι θα σκεφθεί αν θα μείνει στην Παναχαϊκή.
Την συγκεκριμένη «δημοσιογράφο» η οποία είναι εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και είναι αδελφική φίλη του Πέτρου Σταθάκη , η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατ’ επανάληψη την έχει καταγγείλει και διερωτάται γιατί ο SporfmPatras την διατηρεί, φημολογείται ότι γίνεται για οικονομικούς λόγους αλλά αυτό μας είναι παντελώς αδιάφορο.
Η ίδια αυτή «δημοσιογράφος» η οποία ίσως λόγω βάρους και εμφανίσεως ασχολείται μονίμως με το FACEBOOK είχε μεταδώσει το πρωτοφανές ότι η Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για την αμφισβητούμενη αποβολή του Ντίνα και ένα αμφισβητούμενο  πέναλτι στον Λαμπρόπουλο, όταν όλη η Ελλάδα και ο ίδιος ακόμα  ο ανταποκριτής του Πλατανιά είχαν μιλήσει για άδικη αποβολή και αναμφισβήτητο πέναλτι και μάλιστα για ανατροπή που κράτησε 6 δευτερόλεπτα.
2. Μπορεί η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να αγωνίσθηκε χθες χωρίς 9 βασικούς παίκτες αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη των ιδίων παικτών έχουν οδηγήσει τον κ. Παπακώστα σε αλλαγή αποφάσεων για το ράστερ της επόμενης χρονιάς και τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τον κ. Κούγια θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: