Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Θέλει να κάνει την ΑΕΚ ...Άρη"!!

Τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ φέρνουν σε πρώτο ρόλο, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, τον Βασίλη Τσιάρτα. Τον νέο τεχνικό διευθυντή που δεδομένων των ελλείψεων στο ρόστερ, θα έχει πολλή δουλειά στο επόμενο διάστημα.
"Θέλει να κάνει την ΑΕΚ ...Άρη"!
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ο "Μάγος" έχει ήδη καταρτίσει δύο λίστες παικτών που μπορεί να απασχολήσουν την Ένωση. Η μία αφορά πιτσιρικάδες από μικρότερα ελληνικά πρωταθλήματα, τους οποίους παρακολούθησε και "φακέλωσε" καθ΄ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, στα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ.

Η άλλη λίστα, επίσης έχει σχέση με την ιδιότητά του ως μάνατζερ αλλά και με το πέρασμά του από την Ισπανία ως ποδοσφαιριστής. Όπως είναι λογικό, ο πρώην άσος της Σεβίλης διατήρησε αρκετές και καλές επαφές στη χώρα της Ιβηρικής και φυσικά όταν αποφάσισε να ξεκινήσει νέα καριέρα στο χώρο των ατζέντηδων, τις ενεργοποίησε.
Το τελευταίο, πάντως, έχει προκαλέσει και κάποια σχόλια στην ελληνική πιάτσα, αφού οι κακές γλώσσες λένε πως "ο Βασίλης θέλει να κάνει την ΑΕΚ σαν τον Άρη των προηγούμενων χρόνων. Να τη γεμίσει με παίκτες β΄ διαλογής από τη 2η και την 3η κατηγορία της Ισπανίας. Κι αυτά τα λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν και του μιλάνε στο ενικό και με το μικρό του όνομα.
Τώρα, το τι θα γίνει και πώς θα προχωρήσει ο Τσιάρτας ως τεχνικός διευθυντής, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου. Τουλάχιστον, ας μην αρχίσουμε όμως την γκρίνια ακόμα δεν τον είδαμε...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: