Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ρωσικό ενδιαφέρον για Ντιέγκο!!

Ρωσικό ενδιαφέρον για Ντιέγκο
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται ο Ντιέγκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου ο Βραζιλιάνος διεθνής της Βόλφσμπουργκ δεν πρόκειται να παραμείνει στους «λύκους» και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σύμφωνα με τη «Bild» ο μάνατζερ του παίκτη ταξίδεψε στη Μόσχα για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Λοκομοτίβ το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του.

Ο ρωσικός σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον 27χρονο άσο, με ετήσιες απολαβές 9,5 εκατομμύρια ευρώ και προτίθεται να δώσει και 10 εκατομμύρια στη Βόλφσμπουργκ για την αποδέσμευση του.

Η γερμανική ομάδα επιθυμεί να απαλλαγεί από το ακριβό συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο προβλέπει 9 εκατομμύρια το χρόνο.

Οι «σιδηροδρομικοί» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Κροάτη Σλάβεν Μπίλιτς για τη θέση του προπονητή, ενώ στη σύνθεση τους θα βρίσκεται και ο Βέντραν Τσόρλουκα, που μεταγράφηκε από την Τότεναμ. Η Λοκομοτίβ θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω τη νέα σεζόν καθώς οι στόχοι του συλλόγου θα είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγκο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά οι «ροχιμπλάνκος» δεν θέλησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: