Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κρίσιμη Δευτέρα για Ακόστα!!

Κρίσιμη Δευτέρα για Ακόστα
Τη Δευτέρα θα κριθεί η παραμονή του Νόε Ακόστα στον Άρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπεύθυνου των «κίτρινων» θα έχουν συνάντηση με τον αδελφό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ με σκοπό να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει τα φορά την φανέλα του Άρη και μέχρι στιγμής έχει απαντήσει αρνητικά δεν προτάσεις με καλές χρηματικές απολαβές από τον Αστέρα Τρίπολης και άλλες ομάδας από την Κύπρο.

Ωστόσο εάν θα υπάρξει θετική εξέλιξη θα φανεί τη Δευτέρα. Ο Ακόστα θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά από τον Άρη για να παραμείνει αλλά από την πλευρά της η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει από τα νούμερα που έχουν τεθεί ως.... ταβάνι για τους παίκτες άνω των 24 ετών

Φέρεται ο Ακόστα να επιθυμεί ένα συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα από τις 70.000 ευρώ που λάμβανε πέρσι. Εάν αυτή η αύξηση είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί από τους κίτρινους τότε θα υπάρξει γάμος. Σε άλλη περίπτωση ο Ακόστα θα αναγκαστεί να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: